Marta López, enfonsada pel que acaba de viure: «No estava preparada»

La col·laboradora s'ha sincerat al programa 'Ya es mediodía'

Marta López en una imatge compartida a les xarxes socials
Marta López està enfonsada després de trencar la seva relació amb Efrén Reyero | Instagram (@martalopeztv)

La col·laboradora Marta López vivia un romanç idíl·lic amb Efrén Reyero, ex tronista de 'MYHYV'. Semblava que havia aconseguit superar la seva mediàtica ruptura amb Alfonso Merlos, però la jove torna a estar soltera. Ara bé, no li ha agradat gens que Efrén ho fes públic, ja que ella tenia esperances en una possible reconciliació. 

Efrén Reyero explica la ruptura amb Marta López

El passat dijous, Efrén Reyero va explicar al plató de 'La casa fuerte' que ha decidit finalitzar la relació amb Marta López. El presentador, Jorge Javier Vázquez, va ser qui va animar a Efrén a explicar-ho. El jove va ser molt contundent: «No. No estem junts des de fa un parell de setmanes». Jorge, sorprès per la resposta, va preocupar-se per Marta López, però Efrén va assegurar que ella ja ho sabia, tot i que no sabia que seria el nou concursant de 'La casa fuerte'.

La col·laboradora està enfonsada

Com no podia ser d'altra manera, l'endemà de descobrir-se la ruptura amb Efrén Reyero, Marta López va haver de donar explicacions. Així, a 'Ya es mediodía' va explicar que «vam tenir una conversa fa poc menys de dues setmanes. És veritat que jo vaig pensar que es podria solucionar». «Vam parlar la setmana passada i el següent que em trobo és això», fent referència a la participació d'Efrén al programa de Telecinco.  

De la mateixa manera, la jove no ha pogut evitar enfonsar-se en explicar la situació. És més, ha reconegut de manera oberta que «m'ha rebentat veure-ho. No estava preparada, però ho respecto. Pot fer el que vulgui».

Ella segueix enamorada

A més d'exposar que tot el que ha passat li ha agafat per sorpresa, la col·laboradora ha afirmat que segueix enamorada d'Efrén Reyero: «Encara tinc sentiments per ell», ha confessat emocionada. De la mateixa manera, no ha dubtat a manifestar que, malgrat tot, «el temps que he estat amb ell, he estat feliç i em quedaré amb això».

L'estrella de 'Ya es mediodía', Sonsoles Ónega, ha exposat que l'actitud d'Efrén ha estat una traïció. No obstant això, Marta López ha respost dient: «No jutjaré a ningú. Mira Sonsoles, a Efrén fa molts anys que li tinc afecte i, sobretot, respecto l'amistat que tenim des de fa dotze anys».

La reacció de Marta en xarxes socials

Així mateix, la col·laboradora també ha volgut expressar-se a les xarxes socials compartint al seu compte d'Instagram una fotografia seva somrient, i que ha acompanyat amb el següent missatge: «Dia complicat per a mi, però trauré a passejar la paciència...».

Molts fans han volgut comentar la publicació, però també molts amics i companys de la col·laboradora. Luis Rollán, Iván González o l'ex de 'GH' Raquel Lozano, han volgut enviar-li ànims: «Amiga, sempre forta!!!! T'estimo».


Comentaris

envia el comentari