Es confirma el retorn de María Teresa Campos: «Torna»

Ho farà acompanyada d'algú que l'estima molt

María Teresa Campos al plató de 'Sálvame'
María Teresa Campos torna a la televisió | Telecinco

Ja fa dos mesos que María Teresa Campos va decidir allunyar-se del món televisiu. Recordem que a l'octubre va concedir una entrevista a 'Sábado Deluxe', programa presentat per Jorge Javier Vázquez, que va generar una gran polèmica. Des de llavors no havíem tornat a veure la presentadora a la petita pantalla. No obstant això, s'ha revelat que hi tornarà, encara que de manera puntual. La primera aparició serà a Canal Sur, al programa presentat per la seva estimadíssima Toñi Moreno.

L'última i controvertida aparició

A l'octubre, la matriarca del clan Campos, va concedir una entrevista a Telecinco que va generar molta polèmica, ja que va ser molt criticada. María Teresa Campos va ser jutjada per marxar del plató quan es tractaven certs temes i per tenir una actitud defensiva. A més, també van considerar-la una mal educada per haver fet certs comentaris, especialment contra Jorge Javier Vázquez.

Després de l'entrevista, es va obrir una autèntica 'batalla campal' entre defensors i detractors de María Teresa. Entre els primers van estar les seves filles (Terelu i Carmen Borrego, així com la seva neta, Alejandra Rubio). No obstant això, entre els segons van estar personatges com María Patiño, Mila Ximénez, Alonso Caparrós o el mateix Vázquez.

María Teresa Campos torna a la televisió

Aquest dilluns, la presentadora ha tornat a trepitjar un plató de televisió. María Teresa Campos ha decidit seure a la cadira del programa 'Un año de tu vida', de Canal Sur, per parlar amb Toñi Moreno

En el programa s'ha fet un recorregut per la trajectòria professional de la malaguenya, des que amb quinze anys va començar a treballar a Radio Juventud de Màlaga. Al plató ha pogut retrobar-se amb el seu primer director, Fernando García del Río, i, a més, ha tingut el privilegi de poder veure un vídeo on Terelu Campos i Carmen Borrego expressen l'admiració que tenen cap a la seva mare. 

Evidentment, Toñi Moreno també ha volgut parlar sobre la polèmica amb Jorge Javier Vázquez a 'Sábado Deluxe'. Uns dies després de la disputa, María Teresa i Jorge Javier van fer les paus a través d'uns divertits missatges. Actualment, María Teresa viu en pau i treballa en el seu canal de YouTube, 'Enredados por María Teresa Campos', on entrevista a personatges molt coneguts.

Així celebrarà María Teresa Campos les Festes de Nadal

Al programa 'Un año de tu vida', María Teresa Campos ha parlat sobre com celebrarà les Festes de Nadal, unes festes molt atípiques per la pandèmia de la Covid-19 i per les mesures imposades, entre les quals no es permet fer reunions socials de més de deu persones. 

En aquest sentit, Campos manifesta de forma divertida: «Si convides a les teves dues filles, amb els seus fills i tu...». Unes paraules a les quals Toñi Moreno afegeix: «És clar, ja sou...». I és en aquest moment quan María Teresa respon sense poder parar de riure: «Mira, per això em vindrà bé estar sola...». D'aquesta manera, fa referència a la ruptura amb l'humorista Bigote Arrocet.

I és que, com no dubta a assenyalar: «Jo no sé què pensen vostès, però cal buscar el costat positiu de les coses». Raó no li falta, per descomptat.


Comentaris

envia el comentari