Carlos Latre assegura que va necessitar ajuda psicològica

La confessió de Carlos Latre que no deixa ningú indiferent: «Vaig necessitar ajuda»

L'humorista ha revelat que la seva vida no ha estat sempre tan fàcil

Tot i que ara triomfa en la pantalla petita gràcies al seu paper com a jurat en 'Tu cara me suena', la vida de Carlos Latre no sempre ha estat tan idíl·lica. L'imitador ha travessat una mala ratxa en el passat que ha volgut compartir amb tots els seus seguidors en aquestes dates tan especials a través d'una entrevista realitzada per a la revista 'El Mundo'.

Latre sempre ha defensat ser «tan autoinconformista que fa que estigui barallat amb mi mateix sovint», quelcom sens dubte l'ha portat a estar on està. Malgrat que ha estat més de cinc anys sense realitzar espectacles, l'imitador ha decidit tornar als escenaris, en plena reducció d'aforament per la Covid-19, per a imitar en tan sols 75 minuts a més de 100 personatges diferents. Ho farà al Coliseum de Barcelona sota el nom 'One Man Show'.

Amb ell estarà la seva dona, Yolanda Marcos i la seva filla, Candela, de 14 anys. Totes dues el van ajudar a prendre la decisió de tornar a posar-se enfront del públic.

Un passat que l'ha danyat psicològicament

No obstant això, Carlos Latre no sols s'ha mogut en els teatres. Tot i que ara celebra poder participar en 'Tu cara me suena', la veritat és que va haver-hi una època en què l'imitador es dedicava a criticar els famosos a 'Cróniques Marcianas', un programa que sens dubte ha marcat un abans i un després en la seva carrera professional.

«Quan als 20 anys tens un èxit tan gran i com en 'Crónicas Marcianas' i després t'arriba un fracàs, em va servir per a baixar els peus a terra», començava dient.

«El fracàs em va servir per a veure qui estava realment al meu costat, la televisió em va fer veure que és cruel i complicada, em va fer ser resilient i ressorgir de les meves cendres i destriar que a Crónicas no ets l'esclafit del món ni en el fracàs ets el pitjor. La televisió afecta psicològicament perquè tot es basa en números», assegurava el conegut imitador.

I és que, sens dubte, el seu pas en un dels programes més mítics de la pantalla petita l'ha marcat per a tota la vida, l'ha portat a tocar el cel i l'infern pràcticament a parts iguals: «Tots ens tornem una mica carallot quan ets jove, guanyes tanta pasta com mai ho has somiat, tothom et daura la píndola i fins i tot les noies et veuen maco quan peses 115 Quilos. Però l'afalac afebleix i has de tenir gent al voltant perquè baixis i no facis el ximple».

Tal ha estat el seu afany de superació a televisió que fins i tot el va portar a acudir a teràpia. «Vaig rebre ajuda psicològica. També van ser molt importants la meva família i els meus amics. Al final m'ha reafirmat en el que faig», confessava.

Un nou horitzó professional

De 'Crónicas Marcianas' ja fa diversos anys i l'imitador ha volgut fer un gir radical a la seva vida. Latre ha abandonat el món de la premsa rosa per a centrar-se en la seva faceta com a imitador i aviat estarà pujat als escenaris per a donar el seu primer xou després de més de 5 anys allunyat dels teatres.

A més, el tarragoní ha confessat continuar fent classes de líric i cant a Itàlia i fins i tot assegura no descartar fer un xou musical en el futur. Segons ha confessat en la seva entrevista per a 'El Mundo', Latre ha avançat que un dels seus somnis seria formar joves en diferents disciplines que ell controla com pallassos, imitadors, stand up, comèdia...