Oriana Marzoli, participant de 'La casa fuerte' de Telecinco

Enxampen Oriana Marzoli fent una cosa il·legal amb 300 persones més

Rafa Mora ha estat l'encarregat de revelar el que ha fet la col·laboradora

Si hi ha una col·laboradora de Telecinco que sigui mal educada, cridanera i que sempre busca la polèmica aquesta és Oriana Marzoli. Una jove que fa uns dies va provocar que Amor Romeira abandonés un plató de televisió entre llàgrimes pels seus comentaris transfòbics. Doncs bé, avui torna a ser actualitat. 

Ho és perquè, pel que sembla, hauria pogut cometre una acció allunyada de la legalitat en temps de pandèmia. En concret, Oriana hauria anat a una festa amb altres 300 persones en les quals no es van respectar les mesures de seguretat establertes pel coronavirus.

La polèmica festa

Randy Koussou Alam-Slogan, més conegut com el Príncep Africà, s'ha convertit en notícia precisament per això. Pel que sembla és que fa uns dies va llogar un xalet als afores de Madrid on va organitzar una festa amb magnificència. En concret, va dur a terme una festa VIP il·legal, a la qual, segons 'El programa d'AR', van acudir unes 300 persones que van pagar 600 euros per entrada. Un cop dins no van portar mascareta, no van respectar la distància de seguretat amb els altres i van accedir a tota mena de menjar i beguda.

Aquesta celebració hauria comptat amb la presència de futbolistes i de nombroses cares conegudes del nostre país. Famosos tots ells als qui no els sembla importar en absolut la pandèmia que estem vivint. La gran majoria de la ciutadania intenta complir amb les mesures de seguretat per ells mateixos i pels altres. No obstant això, mentrestant, aquests famosos fan el que els ve de gust.

Oriana Marzoli hauria estat a la festa

'Sálvame' és qui ha posat a Oriana en el punt de mira després que el col·laborador Rafa Mora manifestés que ella va ser una de les persones que va acudir a aquesta celebració il·legal. Així ho ha explicat mentre assegurava: «La persona que ha estat en aquesta festa, rient-se de tot el que està passant és Oriana Marzoli». En aquest sentit, el jove no ha dubtat a reconèixer que després d'aquesta celebració ha coincidit amb ella en un plató i s'ha mostrat enfadat: «És vergonyós que després vingui a treballar com si no passés res. Ho explica entre bambolines».

Les reaccions a la informació

Després que Rafa revelés la presència de la col·laboradora en la festa il·legal hi ha hagut reaccions de tot tipus al plató. En concret, Mila Ximénez, que està en tractament per un càncer de pulmó, s'ha mostrat realment ofesa per la situació.

Així, molt enfadada, ha dit: «Em nego a coincidir amb ella en cap lloc. A mi no m'infectarà quan jo em quedo a casa meva i no veig a la meva família perquè una 'niñata' se'n vagi de festa i m'encomani a mi». És clar que davant d'aquesta informació, Mediaset haurà de prendre mesures. 

Si a Marta López fa mesos ja la va acomiadar per una actitud imprudent per la Covid, és clar que, de ser cert, Oriana requereix una decisió igual de dura. Els espectadors, de la mateixa manera, també han volgut manifestar-se contra Oriana, qui recordem que va sortir al carrer donant suport a Vox en plena pandèmia per les mesures preses pel govern espanyol.

En concret, els internautes han deixat missatges molt durs contra ella, com ara aquests:

  • «A veure si li cau d'una vegada un paquet seriós i es fa un bany de realitat aquesta nena malcriada».
  • «Oriana és senzillament vergonyosa».
  • «És una pena, tal com va la cosa, aquest tipus d'actituds. Si és veritat, i per respecte als teleespectadors, vetada a la cadena».
  • «Aquesta noia mereix l'exili mediàtic. És una vergonya de persona».
  • Ella, de moment, no s'ha manifestat al respecte. No obstant això, Rafa Mora ha exposat que si nega la seva informació, no dubtarà a recórrer a la justícia.