Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de la reina Letícia.

Els 6.000 euros de la reina Letícia que avergonyeixen la seva filla Elionor

Letícia ha lluït un complement excessivament car

La setmana passada, la reina Letícia va viatjar a Anglaterra, i ho va fer en solitari. Va assistir a la inauguració d'una exposició sobre Zurbarán, on va tenir l'oportunitat de coincidir amb el príncep Carles. La relació entre les dues famílies és molt fluida, i així ho demostren cada cop que es veuen.

Quan va arribar a terres britàniques, la mare d'Elionor va ser rebuda d'una manera molt afectuosa per l'hereu al tron. A més de fer-li els dos petons de rigor, també n'hi va haver un altre a la mà en senyal de respecte. Tot i que no era un acte protocol·lari, a la casa reial britànica no es permeten gaires informalitats.

En aquesta ocasió, Letícia va apostar per un vestit abric que sol funcionar bastant bé i que l'ajuda a ressaltar més la figura. Lluïa un total look vermell amb vestit de màniga llarga, bolso de mà i sabates de saló juntament amb un abric de drap. Tot era poc per a protegir-se del fred que feia a la zona.

Era un abric nou, força senzill i que se li ajustava al cos. Estava pensat perquè se cenyís a la cintura, cosa que li encanta a l'asturiana. A les espatlles tenia un parell de detalls que no van passar desapercebuts per a alguns mitjans, com ara uns botons negres.

Però el que realment va cridar l'atenció van ser les arracades que portava. Eren de Chanel, d'or blanc i diamants. Més enllà de l'espectacular disseny, el que més va destacar d'aquest complement va ser l'altíssim preu que té.

La reina Letícia parlant amb el príncep Carles d'Anglaterra
En un acte on va assistir, Letícia portava unes arracades valorades en 6.000 euros | Europa Press

Aquestes arracades valen 6.000 euros. Cosa que pot sorprendre molt en una època en què la casa reial aposta per l'austeritat. En qualsevol cas, se li veien bastant gràcies al pentinat semirecollit que va escollir per a l'ocasió.

Letícia estava radiant, com sempre, tot i que a alguns experts en estilisme no els va acabar de convèncer el recollit. Com a complements, a més, es va decantar per unes sabates de saló i un bolso de mà que feia joc amb el vestit.

No és la primera vegada que la reina es desplaça a Anglaterra en solitari. El 2019 va anar a una exposició de Sorolla a la National Gallery, i, com va passar aquest dimarts, el príncep també li va fer d'amfitrió.

Cal destacar que l'hereu és un gran amant de l'art i té bastant de talent per a la pintura. De fet, ja ha exposat algunes obres.

La reina Letícia i el príncep Carles d'Anglaterra
La reina Letícia i el príncep Carles d'Anglaterra van assistir a un acte junts | Europa Press

 

Quatre anys de l'enfrontament de Letícia i Sofia

Fa uns dies es complien quatre anys d'una de les imatges més controvertides que ens ha deixat la reina Letícia. Va passar a la catedral de Palma de Mallorca l'1 d'abril de 2018, coincidint amb el Diumenge de Resurrecció.

Aquell dia, la família reial, en lloc de fer el que havia de fer, que era posar, saludar i marxar, va protagonitzar una escena inoblidable. I és que va quedar al descobert la tensió que hi havia entre els diferents membres de La Zarzuela. Quan sortien del temple, l'emèrita va agafar les seves netes, Elionor i Sofia, per immortalitzar el moment amb una fotografia.

La reina, quan va veure el que passava, va intentar evitar que es retratessin juntes, i la mare del rei va intentar escapolir-se de l'obstacle que suposava la seva nora. I tot això mentre Felip i Joan Carles contemplaven l'escena sense entendre res.

Letícia va deixar una imatge històrica que possiblement mai havia desitjat. Però va ser una mostra que la relació amb els seus sogres no funcionava del tot bé.