Primer pla de Víctor Janeiro

Víctor Janeiro es retroba amb la dona que va trencar la seva família

Víctor Janeiro, si tot surt bé, podria viure una gran aventura

Víctor Janeiro, el germà més mediàtic de Jesulín de Ubrique, s'ha retrobat amb una persona força especial per a la seva família. Estem parlant d'Andrea Janeiro, que ha rebut una proposta molt suculenta per participar a 'Supervivientes 2022'.

Tant oncle com neboda comparteixen espai a la cotitzada llista de famosos que podria conviure a Hondures durant tres mesos. Per la seva banda, Víctor Janeiro, seguint la informació del portal 'El Televisero', està en negociacions amb el programa perquè vol participar.

Suposadament hauria decidit emprendre aquesta aventura, i estaria esperant a rebre els resultats de les proves mèdiques. I és que tots els participants han de superar un exhaustiu examen per veure si estan capacitats per sobreviure a l'illa deserta.

Víctor Janeiro vestit de torero
Víctor Janeiro ha rebut una trucada de 'Supervivientes 2022' | GTRES

Víctor s'ha retrobat amb Andrea Janeiro, popularment coneguda com a Andreíta, en una llista que encara no està conformada. El mitjà 'Informalia' garanteix que la filla de Belén Esteban ha rebut una proposta que no pot rebutjar: 30.000 euros per setmana. No obstant això, no vol que la seva petita treballi a la televisió i això és el que està frustrant el fitxatge.

▶️ La dolorosa infancia del novio de Andrea Janeiro Esteban, Daniel Wozza

Víctor, torero de professió, va ser una cara habitual a Telecinco, però fa uns anys va pensar que el millor era retirar-se del focus mediàtic. Està casat amb la periodista Beatriz Trapote, que també va treballar a la cadena com a reportera i presentadora. A més, Belén ha reconegut que Beatriz és una de les poques persones del clan Janeiro que ha tingut bons gestos amb Andreíta.

Víctor Janeiro podria allunyar-se de la família

Víctor, segons els experts, seria un bon supervivent, però per això s'ha d'allunyar de la seva família durant tres mesos. La seva dona Beatriz Trapote ha participat en el concurs i pot donar-li molts consells, ja que va arribar força lluny i va superar totes les seves pors. Actualment, la periodista és un rostre de primer ordre i està treballant com a 'influencer' a Instagram.

Andrea Janeiro mira a cámara
Víctor Janeiro manté una relació controvertida amb Andrea | GTRES

El germà de Jesulín manté una relació lleugerament tensa amb la seva cunyada María José Campanario, almenys això és el que expliquen. L'odontòloga suposadament no confia en la família del seu marit, i per això va amagar que estava embarassada fins a l'últim moment. De fet, va anunciar la notícia a la revista '¡Hola!', la seva publicació de capçalera, i no volia fer malbé l'exclusiva.

Per part seva, Andrea Janeiro és una persona completament discreta que mai s'ha sentit atreta pel món de l'espectacle. Però 'Supervivientes' és un programa especial i hi ha la possibilitat que estigui il·lusionada amb la proposta, encara que no l'acceptarà. Així mateix, a 'Informalia' asseguren que Belén Esteban no acceptarà que la seva nena es relacioni amb la popularitat perquè vol protegir-la.

Víctor Janeiro compta amb el suport de Beatriz Trapote

Víctor ha rebut moltes crítiques al llarg de la seva trajectòria, però el temps ha acabat demostrant que és una persona honesta. Podria guanyar molts diners aprofitant-se de la fama de la seva família, però s'ha limitat a viure de la seva professió. De la mateixa manera, Beatriz també va rebre atacs molt injustos, així que tots dos van optar per formar equip i seguir gaudint del seu amor en la privadesa.

Andreíta ha estudiat a Anglaterra per treballar als mitjans de comunicació, però vol desenvolupar la seva trajectòria darrere de les càmeres. A 'Informalia' especulen amb la possibilitat que Belén Esteban li aconsegueixi un treball a 'Supervivientes', però no com a concursant. Així que, potser segueix els passos del José María, el fill de Carmen Borrego, i treballi com a tècnic de vídeo a l'esmentat programa.

Mentrestant, el marit de Beatriz encara no ha signat el contracte i suposadament espera a rebre notícies de l'equip mèdic. Andrea Janeiro, malgrat haver rebut una bona oferta, possiblement no viatja a Hondures com a concursant. Però potser ho fa com a part de l'equip tècnic i es podria retrobar amb el seu oncle, encara que caldrà esperar per veure-ho.