Marta Riesco posant

Marta Riesco rep un nou revés d'Antonio David Flores: era d'esperar

Marta Riesco no aconsegueix remuntar després d'iniciar una relació amb l'excol·laborador televisiu

Marta Riesco no guanya per a disgustos. Així és, perquè encara que la reportera intenta portar tranquil·lament la seva nova relació amb Antonio David Flores, no acaba d'aconseguir-ho. Ara, la periodista Marisa Martín-Blázquez ha desmentit les seves declaracions i l'ha deixat en un lloc més que delicat aquesta setmana.

Marta Riesco té informació confusa

La col·laboradora d''El programa de Ana Rosa' s'asseia aquest dilluns a plató per donar tots els detalls sobre el divorci entre Olga Moreno i Antonio David Flores. Però, tot apunta que Marta Riesco o ella tenen informacions errònies. Cap de les versions s'assemblen ni gens ni mica perquè són completament oposades.

Fa tot just uns dies, Marta Riesco va deixar caure que el motiu pel qual no estarien divorciats seria per la dissenyadora andalusa. I és que, segons sembla, Olga no estaria disposada a cedir davant aquest assumpte i Antonio David no podria fer res per posar-hi remei.

«Igual és ella la que no vol separar-se d'Antonio David», va sentenciar llavors la jove reportera pensant que aquesta seria la veritat de tota la història.

Imatge de Marta Riesco a Telecinco.
Marta Riesco té la veritat, que no és la mateixa que la dels seus companys| Telecinco

L'altra versió del divorci

D'altra banda, Marisa Martín-Blázquez té clar que «avui dia si et vols separar, et separes. No necessites l'aprovació d'un cònjuge per separar-te». A més a més, Marisa va poder trobar la protagonista i el seu entorn aquesta setmana, que li ha deixat clara la postura d'Olga Moreno en aquests moments.

▶️ Marta Riesco rompe su silencio y habla de la portada de la revista Semana

«Pel que he parlat amb Olga i amb fonts molt properes, no hi ha ni un sol paper de divorci. Antonio David no ha demanat el divorci a Olga, no es divorciaran. Les coses com estaven i així es quedaran», assenyalava a Telecinco.

Primer pla de Marisa Martín-Blázquez amb el rostre seriós
Marisa Martín-Blázquez ha parlat amb Olga Moreno i el seu cercle més proper | Mediaset

El seu company Alessandro Lequio li va donar la raó i a més va deixar clara la seva opinió sobre aquest tema, que podria suposar tot un ensenyament a Marta Riesco.

«Aquest assumpte pot ser una lliçó per a ella, perquè aprengui que allò que li expliquen no és veritat. Només té una font que és Antonio David i hauria de començar a qüestionar que no és veritat el 100% del que li diu», manifestava l'italià.

Però si amb tot això no n'hi hagués prou, Marisa va apuntar que ni tan sols «hi ha punts explicant el conveni regulador», quan de fet és una de les primeres coses que es fa. Així que de moment no hi ha divorci, no està redactat i tampoc hi ha una sol·licitud en curs, va afegir.

Primer pla d'Antonio David Flores en un plató de televisió
Antonio David i el seu ex no han fet el pas definitiu per portar camins separats | Telecinco

Uns dies més que complicats per a la reportera televisiva

Segur que aquestes paraules dels seus companys de Telecinco no han fet gens de gràcia a Marta Riesco. I és que des que va iniciar la seva relació amorosa amb el pare de Rocío i David Flores tot són disgustos. Cap dels dos ha aconseguit aixecar cap encara i això els té força decebuts.

Durant el cap de setmana passat ja va haver d'escoltar com Cristina Cárdenas assegurava que el seu noi i el seu ex encara seguien junts. Però no només això, també mantenien relacions íntimes a l'esquena i ella només era l'«amant» de Flores.

Marta Riesco i Antonio David Flores
Marta Riesco i Antonio David Flores no aconsegueixen sortir airosos en la relació amorosa | Catalunya Diari

Ara, la veritat és que la setmana no l'ha anat gaire millor. I és que ella vol formar una família amb la seva parella i fins i tot passar per l'altar. Tot i això, si les coses estan com asseguren Martín-Blázquez i el seu company italià, els seus plans hauran d'esperar força si és que arriben a fer-se realitat en algun moment.