Muntatge fotogràfic d'Antonio David i Rocío Flores.

Antonio David Flores envia el missatge definitiu a la seva nova parella

Antonio David Flores aclareix tots els dubtes de la seva relació amb Marta Riesco

Antonio David Flores està de celebració perquè la seva parella ha fet 35 anys i Marta Riesco té pensat celebrar-ho amb tots els luxes. La periodista de Telecinco ha rebut avui nombrosos globus a la redacció de 'El programa de Ana Rosa' i un gran ram de flors.

Així, Antonio David ha vist Joaquín Prat presentant un vídeo del programa en què es parlava dels regals de Marta Riesco.

Aquest ha lamentat que «mai a la vida m'han fet un esquer en aquest programa perquè era el meu aniversari... Que ho celebrem, que l'hem felicitat tots al xat... Però cony, us esteu passant una miqueta, no, guapos?», deia contrariat.

Primer pla Marta Riesco
Marta Riesco ha rebut el millor regal d'aniversari de la seva parella. | Telecinco 

«Ha rebut aquests globus i un impressionant ram de roses vermelles que ocupa tot el lloc de treball de Marta...». A més, el presentador deia el següent sobre el regal rebut per la Marta. «Ella no pot treballar perquè hi ha les roses. De fet, molts han hagut de marxar de la redacció perquè les roses ho ocupen tot».

Antonio David envia un regal a Telecinco que fon a la seva parella

Una cosa que no ha passat inadvertida a les xarxes socials és que Marta Riesco ha patit una petita traïció després de ser preguntada per la dedicatòria del ram. En principi, la reportera no volia revelar què deia la nota, però els usuaris de Twitter, sempre atents a les distraccions televisives, han revelat el missatge ocult.

La imatge en directe deixava llegir la paraula «t'estimo» del missatge que li ha enviat la seva parella actual. Un primer pla que segur que ha disgustat molt la mediàtica reportera.

Al seu torn, mentre Prat feia broma amb la mida de les roses, Patricia Pardo no podia evitar riure de la situació. Joaquín Prat, veient el to distès del moment, ha apuntat que «després Marta baixarà a plató amb el ram de roses i haurem de demanar ajuda a alguns xavals».

Marta Riesco i Antonio David Flores
Marta Riesco i Antonio David Flores celebraran aviat el 35è aniversari de la reportera. | Catalunya Diari 

«Alguns, els més cabronets, especulen que s'ha enviat les roses a si mateixa», afirmava Joaquín Prat davant els espectadors. Una frase que ha provocat que Patricia Pardo confessés quina era la dedicatòria del ram. «No! Si ho he vist jo, si a la nota del ram hi diu 't'estimo'. Hi diu 't'estimo!».

«Saps què feia Marta Riesco quan jo he baixat? Estava fent el seu propi vídeo, del seu aniversari, responent a les persones que es pregunten quina edat té. El vídeo es diu 'Las edades de Marta Riesco», ha dit impactada la gallega.

Estira i arronsa entre la xicota d'Antonio David i Joaquín Prat

En un moment donat, Marta Riesco ha entrat en directe per ser felicitada pels seus companys de programa i ha parlat justament sobre com ho celebrarà. Especialment, la reportera s'ha mostrat reticent a revelar de quina manera passarà el dia amb la seva parella Antonio David Flores.

Imatge de Marta Riesco caminant pel carrer amb una mascareta negra
Marta Riesco ha tingut una lleugera topada amb un company de Telecinco. | GTRES 

Joaquín Prat, conductor del Club Social del programa de 'Unicornio Contento', li ha preguntat si farà alguna cosa especial pel seu 35è aniversari amb el seu amor.

«El sopar de parella del teu aniversari va ser ahir o serà avui?», qüestionava Prat. Mentrestant, Riesco tirava pilotes fora i responia així. «Ho celebraré avui amb la gent que és aquí i divendres amb els amics que puguin», ha dit, cosa que no ha agradat al presentador.

«Dic el sopar amb la teva parella», replicava. «Si t'he entès, el que passa és que t'he fet 'racatá'. No et vull contestar», li ha deixat anar l'aniversari davant la cara de pocs amics de Prat.