Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós

La vida de David Flores Carrasco patirà un gran gir aquest 8 d'abril

El seu pare i la seva nova parella ja no amaguen la relació

El pare de David Flores Carrasco i la seva nova parella fa mesos que estan en boca de tots. La ruptura d'Antonio David Flores i Olga Moreno va arribar al mig dels rumors de festeig entre ell i Marta Riesco. Des d'aleshores, els paparazzis no han parat fins que no han aconseguit fotografiar-los junts.

La parella ja és oficial

La revista 'Semana' publicava recentment les primeres imatges de la parella. Després, la nova madrastra de David Flores Carrasco aclaria per què havia costat tant de temps perquè els veiessin junts.

«Hem estat un temps evitant fer determinades coses per evitar fotografies. David havia de solucionar les seves coses. Havíem d'intentar fer el menor dany possible i hem esperat per fer els passos següents. No ens volíem exposar, però ara ja està», va assenyalar Riesco.

Primer pla de Marta Riesco.
Marta Riesco està emocionada amb la seva nova parella. | GTRES 

La parella tenia fotògrafs darrere des que es va saber que vivien sota el mateix sostre. Tot i això, els protagonistes de la història han sabut com portar la situació per evitar sortir davant dels focus junts.

En un primer moment, van preferir viure el seu amor de portes endins. Fins a la setmana passada, el pare de David Flores Carrasco considerava que era massa aviat. Cal no oblidar que els seus fills encara estan assimilant la seva recent separació d'Olga Moreno, a qui els dos adoren i tenen un afecte molt especial.

Quan van considerar que havien solucionat «les seves coses», van decidir anar fins a un poble de la Serra de Madrid per gaudir del seu incipient amor sense embuts. Aleshores, les càmeres van fer la seva feina i van captar la tan anhelada estampa.

Antonio David Flores somrient
Antonio David Flores i la seva xicota ja presumeixen de l'amor sense amagar-se. | GTRES 

Festa a la vista

La veritat és que això ha vingut estupendament al pare de David Flores Carrasco i Marta Riesco. De fet, el cap de setmana vinent ella celebrarà el seu 35è aniversari, segons 'Informalia'. D'aquesta manera, ho podran fer tranquil·lament sense que els paparazzi busquin la primera foto de la parella malbaratant amor.

«Avui no ho celebraré perquè demà cal treballar, però divendres faré una festa. Hi haurà el meu cercle íntim i estic desitjant que arribi el dia», ha assegurat Marta Riesco.

Primer pla de Marta Riesco, posant molt somrient durant un photocall
Marta Riesco complirà 35 anys el divendres. | GTRES

Evidentment, el seu xicot no hi faltarà. Així que el 8 d'abril serà oficialment la presentació oficial de la parella. A partir de llavors, segur que ja no amagaran el seu amor i el gaudiran al màxim sigui on sigui.

Al contrari que de vegades anteriors, la festa d'aniversari de la reportera no serà multitudinària. Això en part podria ser perquè ha perdut moltes amistats des que va començar la seva relació amb el pare de David Flores Carrasco com ella mateixa ha explicat.

«Hi ha gent que considerava els meus amics. Però m'han fet molt de mal perquè han actuat o han explicat coses de mi que m'han dolgut», ha assenyalat més d'una vegada.

Hi haurà alguna sorpresa entre els assistents?

Qui no se sap si anirà a la festa és Rocío Flores. Segur que Marta Riesco l'ha convidada per quedar bé i començar a reconciliar-se.

Tot i això, la jove està massa unida amb l'ex del seu pare. Fa temps eren amigues, però la germana de David Flores Carrasco es va sentir traïda per la reportera quan va sortir a la llum el festeig amb el seu pare.

Primer pla de Rocío Flores.
Rocío Flores no acaba de veure amb bons ulls la parella del seu pare | GTRES 

Des d'aleshores, la seva relació és inexistent i no sembla que Ro s'ho posi gaire fàcil. Són molts els que volen captar imatges de les juntes, però tot apunta que caldrà esperar, tret que hi hagi una exclusiva pel mig.