Imatge del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, en primer pla.

Pedro Sánchez veu com el seu fitxatge estrella se'n va a 'Supervivientes'

Una companya seva de partit canvia la política per la televisió

Pedro Sánchez està vivint una legislatura marcada pels problemes, com ara la pandèmia o la guerra entre Ucraïna i Rússia. I ara s'ha emportat un nou revés. Sí, perquè un dels grans fitxatges del seu partit ha decidit deixar la política temporalment per a concursar a 'Supervivientes'.

En concret, qui ha fet aquest pas és Daniela Requena, secretària de l'àrea LGTBI i Diversitat del PSOE del País Valencià. Una jove de 30 anys que es va donar a conèixer a les xarxes quan va anar compartint el procés de transició sexual a què es va sotmetre.

Daniela Requena en un plató de televisió
Daniela Requena és una figura molt reconeguda del PSOE del País Valencià | Atresmedia

 

Pedro Sánchez perd la seva activista per 'Supervivientes'

El president del govern té el cap en assumptes molt més importants que el reality de supervivència, però segur que l'han informat de la notícia que acaba de saltar a la premsa. El diari 'La Razón' ha revelat que Daniela Requena serà concursant de la nova edició del programa esmentat.

Aquesta situació segur que no agrada gens a Sánchez, ja que és conscient que ella tenia un paper important al partit socialista valencià. I és que el fet que agafés aquest càrrec ja suposava una aposta clara per a defensar els drets del col·lectiu LGTBI. És més, era una activista i figura especialment rellevant en matèria trans.

Daniela Requena
Daniela Requena concursarà a la nova edició de 'Supervivientes' | Europa Press

Potser per a donar més visibilitat al col·lectiu, Daniela ha acceptat el repte que li ha proposat Mediaset. Tot i això, no sembla que tingui previst deixar la política. Només és una aturada.

Si el grup de Vasile ha posat els ulls en aquesta jove és per la bona feina que fa i per tot el que significa. I també perquè s'ha convertit en tota una influencer, amb més de 54.000 seguidors a Instagram, i en un referent per a molts joves. Sí, per als que com ella han hagut o han d'afrontar una transició.

Mitjançant les xarxes ajuda moltes persones, però també ho farà amb un llibre que publicarà al juny, 'Mamá, soy mujer', sobre el qual ha dit: «En aquest llibre us obro el meu cor i us comparteixo com he viscut la infància, l'adolescència i la maduresa. També relato com he passat de ser un cuquet de seda a una papallona brillant i feliç».

Daniela és coneguda per l'activisme que fa per a visibilitzar i normalitzar el moviment trans, però tenim altres dades d'ella que també són interessants. És periodista i ha treballat en programes com 'Espejo Público' i 'Sálvame', i fins i tot ha sigut redactora de revistes com 'Cuore'.

Els famosos que conviuran amb la companya de Pedro Sánchez a 'Supervivientes'

El líder del PSOE ja està al corrent del pas que ha fet la seva companya, tot i que el reality encara no ha confirmat oficialment que hi concursarà. Per contra, ja ha revelat el nom de quatre dels participants amb què comptarà. Són famosos que generaran molta polèmica fora i dins del concurs.

Exactament, Requena conviurà, en primer lloc, amb Nacho Palau, l'ex de Miguel Bosé. Aquest fitxatge és un dels més impactants, perquè sempre s'ha mantingut allunyat dels mitjans.

▶️ Miguel Bosé estalla y dice basta: Se avecina una nueva guerra

De la mateixa manera, un altre concursant que s'ha confirmat és Kiko Matamoros, que per fi complirà el somni de viure l'experiència.

Les dues noies que, de moment, també s'ha revelat que participaran al concurs són molt conegudes. D'una banda, hi ha Marta Peñate, exconcursant de 'Gran Hermano' i de 'La isla de las tentaciones'. D'altra banda, Ainhoa Cantalapiedra, la cantant que va guanyar 'Operación Triunfo 2'.