David Flores Carrasco

Els 7 milions d'euros que David Flores Carrasco no li perdona a la seva mare

David Flores Carrasco ha conegut el paper tan important que van jugar aquests diners a la família

David Flores Carrasco fa anys que no té relació amb la seva mare, Rocío Carrasco, per una complicada situació entre ella i el seu pare. Però això no treu que, en la mesura que li sigui possible, estigui al dia del què li passa. I precisament ara, a través de la sèrie documental de l'esmentada, ha pogut descobrir que una quantitat de diners ha marcat la vida de tot el seu entorn.

Ha sabut que 7 milions d'euros, l'herència que va deixar la seva àvia, Rocío Jurado, van ser la causa del distanciament familiar. Sí, que els Mohedano no tornessin a ser el clan unit que sempre havien demostrat ser, almenys de cara a la galeria.

David Flores Carrasco descobreix el secret

El fill d'Antonio David ha sentit durant anys que Fidel, el marit de la seva mare, era el causant que ella no tingués relació amb la família. Però res més lluny de la realitat, segons el que Rocío ha explicat a la seva docusèrie. En concret, hi ha revelat que l'origen del caos va ser l'herència de 'La más grande'.

David ha vist que l'últim episodi estrenat ha girat al voltant de la mort de la cantant i del què es va produir després. Una mort que, com ella ha explicat, va ser determinant: «A partir d'aquí, la meva família acaba explotant. Cadascú acaba per un lloc diferent».

«Alguns junts i altres pel nostre camí».

Imatge de Rocío Carrasco i Amador Mohedano quan eren més joves
David Flores descobreix el perquè del conflicte familiar | Catalunya Diari

L'herència de l'artista, conformada per 7 milions d'euros, com ha recollit Informalia, va provocar els diferents conflictes. Un llegat que, segons sembla, va tenir com a principal beneficiària la seva filla gran i única filla biològica. I és que era coneixedora que els altres dos fills gaudirien de l'herència del seu pare, Ortega Cano.

A Rocío la va deixar com a hereva universal, atorgant-li el seu patrimoni musical, els seus objectes personals, un apartament a Miami i una finca que va comprar estant casada amb el seu pare.

De la mateixa manera, als seus tres fills els va deixar la part corresponent i igualitària de la venda de la casa de la Moraleja, que va pujar a 3 milions d'euros.

El seu vidu va heretar la seva part de la ramaderia que havien comprat junts, i a Juan de la Rosa li va deixar un dúplex a Chipiona.

I també va pensar en els germans. La casa familiar del seu poble i la meitat de la finca Los Naranjos van ser per Gloria. Per a Amador l'altra meitat de la finca i una nau a San Sebastián de los Reyes. També en va deixar una altra el seu fillol Fernando.

Fotomontatge de Rocío Jurado i Rocío Carrasco
David Flores veu com Rocío Jurado deixa com hereva universal la seva filla gran | GTRES - TELECINCO

No obstant això, segons el que ha explicat la mare de David, aquest repartiment no va agradar a tothom. Ha dit: «S'obre el testament i no estan satisfets amb les valoracions, no estan satisfets amb Ana (la marmessora). Si hagués estat per ells jo no hagués rebut res de la meva mare».

«No suporten que em nomeni hereva universal, això Gloria no ho suporta».

David Flores Carrasco coneix altres dades

El net de 'La Jurado' a través de la docusèrie ha conegut més detalls inesperats del llegat de la seva àvia. Ha sentit la seva mare desvelar que, després de morir la seva àvia, va trobar un testament anterior. En aquest Gloria era la marmessora, però la va relegar d'aquest càrrec al testament definitiu.

De la mateixa manera, Rocío ha negat que algú conegués qui era realment el marmessor. És més, ha indicat: «La meva mare no volia que ningú sabés que havia canviat el testament».

Sense passar per alt que ha deixat en evidència el seu oncle José Antonio. Ho ha fet en dir que, dies abans que l'artista morís, ja estava preocupat pel llegat de les joies i les pells.