Primer pla de Julio Iglesias molt somrient

Julio Iglesias s'atreveix a ampliar la família després de formalitzar el divorci

L'exmarit d'Isabel Preysler compta amb un nou membre a la família

Últimament, el nom de Julio Iglesias està en boca de tots els mitjans. Des que es va filtrar el fort rumor del seu delicat estat de salut, la premsa ha estat més enfocada encara a la seva persona i, per descomptat, al seu entorn familiar.

Tot va començar fa aproximadament un mes quan 'El Puma', amic proper del cantant, va visitar l'ex d'Isabel Preysler i es va sorprendre en veure'l amb cadira de rodes. Així mateix ho van assegurar al programa Argenzuela. «Està amb problemes de mobilitat», afegien sobre això.

Tot i això, no va ser fins setmanes més tard d'aquestes dures declaracions quan 'El Puma' va voler trencar el seu silenci al respecte. «Pels que estan interessats en la salut del cantant: ens comuniquem i deixin-me dir-los que està bé, molt bé, amb moltes ganes. Em va dir que al novembre comença la seva gira. Està perfectament del cap, del seu cos. Déu vulgui que ho tinguem per molt temps més».

Després d'aquestes declaracions, tot va semblar indicar que no hi havia res a témer, de manera que ja començava a deixar d'estar al punt de mira. Tot i això, ara, novament, ha de suportar ser el focus d'atenció pel que ha fet un dels seus fills.

Foto de Julio Iglesias tocant-se el cap
Julio Iglesias feliç pel seu fill | GTRES

El nou amor de Julio Iglesias Jr.

Justament, fa uns dies es va conèixer que Julio José Iglesias, fill del cantant i Isabel Preysler, estava il·lusionat de nou. Després de la seva sonada ruptura amb Charisse Verhaert el 2020, el germà de Tamara Falcó es tancava en banda a enamorar-se una altra vegada.

La veritat és que amb la belga van estar, ni més ni menys, que 16 anys junts. El 2012, la parella es donava el 'sí, vull' a la ciutat de Madrid. Tot i que el matrimoni apuntava que era un dels més consolidats del país, al final es va acabar.

«No hi ha hagut terceres persones, per res». «S'ha acabat l'amor de parella, ja no hi havia passió, la distància ha acabat amb ella», han estat les explicacions que va donar al seu dia el fill de Julio Iglesias.

Tot i la mala època que va haver de passar, sembla que l'artista ha posat fi a la seva etapa de solter, perquè l'han enxampat amb una dona. En un primer instant, els mitjans que es van trobar el fill d'Isabel Preysler amb la jove misteriosa van pensar que es tractava d'una simple relació d'amistat.

No obstant això, tots dos semblaven força incòmodes per la presència de la premsa, una situació tensa que va fer saltar totes les alarmes als periodistes presents. Sospitant el que ja s'imaginaven, els mitjans li van preguntar sobre la seva vida amorosa.

«El meu cor està molt bé, de meravella, com sempre», començava dient deixant entreveure que estava il·lusionat.

Mentrestant, la jove se'n mantenia allunyada, però, finalment, va acabar per unir-s'hi. Alhora, minuts després, arribava l'esperada confessió. «Estem de meravella», deia acceptant que estava en una relació amb la dona que l'acompanyava.

Primer pla de Julio José Iglesias
Julio José Iglesias refà la seva vida al costat de la model brasilera, Viviane Domenico | GTRES

Això sí, el germà d'Enrique Iglesias demanava «una miqueta de discreció», una altra manera de confirmar que el seu cor estava ocupat.

Però la pregunta és: què se sap sobre la possible nova nora de Julio Iglesias? Bé, el fill del cantant ha decidit refer la seva vida al costat de Viviane Domenico. La jove és una model brasilera que compta amb un total de 30 mil seguidors a Instagram.

Tot i que la parella se la vist molt còmplice a l'aeroport després de passar unes vacances breus a la costa d'Espanya, la veritat és que falta la confirmació de les dues parts.

La filla influencer de Julio Iglesias

D'aquesta manera, tot apunta que Julio Iglesias té nova nora. Sens dubte, estarà feliç que Julio José hagi aconseguit superar el seu divorci amb Charisse Verhaert. D'altra banda, mentre el seu fill torna a la seva residència de Miami de la mà de la seva noia, una de les bessones, Victoria Iglesias ha viatjat fins a Marbella.

Així mateix, s'ha pogut veure la noia gaudint de la costa malaguenya en companyia d'un grup d'amigues. Això sí, al costat d'ella no hi havia la seva inseparable germana Cristina Iglesias .

De fet, la filla del cantant s'instal·lava a Cuatro Lunas, la luxosa finca amb vista a la Mediterrània que el seu pare té a Ojén (Màlaga), a només deu minuts de Puerto Banús.