Les 8 parelles de famosos a la corda fluixa que (probablement) no arribin a 2022

Són relacions amb molts obstacles

Noia d'esquena contemplant el capvespre
Hi ha diverses parelles de famosos que podrien trencar la seva relació durant aquest 2021 | pixabay.com

Tot i que el 2020 ha estat un any molt complicat, hi ha gent que ha trobat l'amor, com per exemple, Ana Soria i Enrique Ponce. No obstant això, també hi ha parelles que han viscut situacions molt complicades i podrien estar en la corda fluixa. És possible que aquestes relacions no tinguin gaire futur i decideixin posar punt final durant aquest any 2021.

Tom Brusse i Sandra Pica

Tom Brusse i Sandra Pica d'perfil al jardí de la Casa Forta
Tom i Sandra tenen una relació inestable | TELECINCO

Aquest 2020 ha estat molt especial per a aquests joves. Es van conèixer a 'La isla de las tentaciones', on Tom participava amb la seva exparella, Melyssa. Ara bé, Tom va decidir començar una relació amb Sandra Pica. Aquesta nova relació no és gaire estable, ja que està plena de mentides i gelosia. De fet, ho hem pogut veure a 'La casa fuerte'. És per això que es considera que la relació no arribarà gaire lluny. 

Sofía Suescun i Kiko Jiménez

Ja fa més d'un any que els col·laboradors de Telecinco van decidir iniciar una relació amorosa. Semblen estar molt enamorats, però realment hi ha molts rumors d'infidelitats. La mare de Sofia, Maite Galdeano, ha atacat en més d'una ocasió a Kiko Jiménez i l'ha acusat de ser infidel. A més, recordem que a 'GH VIP 7', Kiko va intimar amb Estela Grande i no va parlar gaire bé de Sofia.

Antonio David Flores i Olga Moreno

Aquesta parella es troba especialment en la corda fluixa. En els últims mesos hi ha moltes dones que diuen haver mantingut relacions amb Antonio David. De fet, hi ha una dona que afirma tenir una relació intermitent amb el col·laborador des de fa quinze anys. El col·laborador ha reconegut que aquestes informacions han passat factura al seu matrimoni. 

En cas de posar fi a la relació, trencarien una història de més de deu anys. Això sí, segur que el col·laborador televisiu, com sol ser habitual en ell, trauria rendiment econòmic a la situació. 

Adara Molinero i Rodri

Aquesta parella ha decidit viure la seva relació lluny del focus mediàtic i sense pressió. No obstant això, hi ha qui consideren que no arribaran junts a 2022 perquè són persones molt diferents i perquè Adara podria tornar a treballar a la televisió, la qual cosa Rodri no acceptaria. 

Isa Pantoja i Asraf Beno

Isa Pantoja i Asraf Beno al jardí de la Casa Forta
Isa Pantoja i Asraf tenen molts obstacles en la seva relació | TELECINCO

És cert que la filla d'Isabel Pantoja i el seu xicot tenen previst casar-se aquest 2021. No obstant això, podrien no casar-se per diversos motius.


Durant el pas de la parella pel reality 'La casa fuerte' ha quedat clar que la seva relació no és sòlida. Chabelita i Asraf discuteixen molt i es falten el respecte. Fins i tot, Ana Rosa Quintana els ha aconsellat que no es casin. Per altra banda, Isa i la mare d'Asraf no es porten bé, ja que Chabelita va decidir parlar malament d'ella durant el seu pas pel concurs. Tot això sense passar per alt que ara mateix la família Pantoja està vivint una 'guerra interna' que podria suposar molta pressió per a la parella.

Alejandra Rubio i Álvaro Lobo

Fa uns dies, el DJ va decidir sortir per primera vegada a la televisió i enviar-li un romàntic missatge d'amor a la seva noia. No obstant això, es diu que podrien trencar la seva relació durant aquest any 2021 perquè són molt joves i, a més, ja van passar per una ruptura. Així mateix, també es considera que pot ser un obstacle el nou rumb professional de la filla de Terelu. El seu nuvi rebutja la popularitat, però ella està encantada sent col·laboradora de Telecinco.

María Jesús Ruiz i Curro

Aquesta relació està marcada per les mentides. Cal recordar que Curro va enganyar a l'ex-Miss Espanya dient-li que estava separat, quan no era així. De moment, segueixen junts. No obstant això, en la premsa rosa fins i tot es fan apostes sobre quant de temps més seguiran junts.

Diego Matamoros i Carla Barber

Una de les parelles sorpreses de l'any 2020 ha estat aquesta perquè tothom pensava que el fill de Kiko Matamoros donaria una nova oportunitat al seu matrimoni amb Estela Grande. De moment, estan junts i, aparentment, feliços. No obstant això, hi ha rumors que indiquen que la relació no arribarà a 2022 perquè ja han viscut una forta crisi. Es desconeixen les causes d'aquesta, però sembla que els podria passar factura.Aquestes són les parelles de famosos que es considera que tenen més probabilitats de trencar aquest 2021. Caldrà esperar per veure si aquests pronòstics es compleixen.


Comentaris

envia el comentari