Primer pla de Kiko Hernández.

Abril i Jimena, les filles de Kiko Hernández, reben la millor notícia del seu pare

Kiko Hernández ha aconseguit el que semblava força complicat

Per a Kiko Hernández, les seves dues filles són el més important del món. Des que Abril i Jimena van arribar a la seva vida, el col·laborador de 'Sálvame' es desviu per elles.

El tertulià sempre ha estat molt gelós amb la seva vida personal. Kiko Hernández parla de tot i de tots, però ell ha sabut mantenir la seva intimitat tancada amb pany i forrellat, menys quan li ha convingut.

Més d'una vegada, s'ha enfadat en directe quan algú ha intentat envair la seva intimitat. Però des que van néixer les seves filles sembla que això ha canviat una mica.

Primer pla de Kiko Hernández.
Kiko Hernández està molt orgullós de les seves filles. | GTRES 

Malgrat l'hermetisme que envolta aquest tertulià, alguna vegada ha presumit de les filles a les xarxes socials. Encara que no mostra les seves cares públicament, si comparteix algun moment al seu costat.

El 19 de març passat, Kiko Hernández va penjar a Instagram una bonica publicació. S'hi poden veure els regals que les petites li van fer amb motiu de la celebració del dia del pare. «Són molt petites i no saben que el meu millor regal… Són elles!», va escriure molt emocionat.

No hi ha dubte que estan molt orgulloses del seu pare, però encara ho seran més quan s'assabentin l'última bona notícia que ha rebut el col·laborador de 'Sálvame'.

Kiko Hernández té molt a celebrar

Kiko Hernández ha tornat a guanyar la batalla a Toño Sanchís. El que va ser la mà dreta de la seva amiga Belén Esteban ha perdut el recurs d'apel·lació que va interposar contra el pare d'Abril i Jimena.

Després d'haver estat derrotat davant els tribunals, el representant de famosos va haver de fer-se càrrec dels costos judicials. Tal com va confessar Hernández al seu moment, van pujar a uns 15.000 euros.

Toño no es va quedar gaire conforme a la decisió del jutge encarregat del cas. Així que va optar per recórrer la sentència, encara que sembla que les coses no han sortit com ell esperava.

Primer pla Toño Sanchís
Toño Sanchís torna a perdre contra Kiko Hernández. | Europa Press 

En aquesta segona sentència, es deixa clar que «és certament difícil seguir el fil argumental del recurs formulat contra la sentència d'instància. S'hi barregen contínuament opinions subjectives, preguntes retòriques, transcripcions literals d'enregistraments...».

Ara, Toño haurà de passar pel mateix sotrac després de conèixer la nova decisió de l'Audiència Provincial de Madrid. El televisiu serà l'encarregat de pagar, novament, els costos del judici que, segons s'ha publicat, sumen un total de 20.000 euros.

La guerra entre Kiko Hernández i Toño Sanchís ve de lluny

Aquesta no és la primera vegada que Kiko Hernández aconsegueix vèncer el representant davant dels tribunals. El passat mes de juny de 2021, Toño Sanchís va començar una polèmica creuada contra Mediaset España i alguns dels seus col·laboradors, entre els quals hi havia Kiko.

Després del seu mediàtic litigi contra Belén Esteban, Sanchís va decidir prendre mesures legals contra aquest grup audiovisual i els seus treballadors.

Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'
Kiko Hernández no estava disposat a cedir davant de les exigències de Sanchís. | Telecinco 

A la demanda que va interposar contra Kiko Hernández, el madrileny va sol·licitar una indemnització econòmica de 450.000 euros, que posteriorment es va reduir a 90.000. Tot i que la cosa no va acabar aquí.

També va demanar que el tertulià de Telecinco pagués un espai en un diari nacional per demanar-li perdó, públicament, cada dia durant dues setmanes.

Finalment, la Justícia va dictaminar a favor del col·laborador, que no va trigar a refregar-lo per la cara al seu enemic públic. «Igual que publiques que has guanyat, publica que has perdut», li va demanar públicament.