Muntatge Andrea Janeiro i Belén Esteban

Belén Esteban 'la lia' amb una foto inèdita de la seva filla Andrea Janeiro

Andrea Janeiro torna al focus mediàtic després de l'última publicació de la seva mare

Andrea Janeiro és la persona més important per a Belén Esteban. El seu motor a la vida i pel que ha lluitat en aquests últims 20 anys. Des que va fer els 18, el desig d'Andrea és ser una persona anònima i per això necessita que la seva mare la mantingui al marge.

La tertuliana ha demanat per activa i per passiva que no se la nomeni a 'Sálvame', però, ha estat ella qui ha acabat esmentant-la. Ara, quan Belén està a punt de fer un pas clau en la seva carrera televisiva, torna a trencar la seva promesa publicant una foto.

Andrea Janeiro, atònita davant del que ha publicat la seva mare

Belén no pot estar més feliç i il·lusionada davant el nou repte professional que començarà aquest mateix dilluns. A causa dels nombrosos canvis que s'han produït al programa vespertí, Belén ha escalat posicions.

Les sortides de David Valldeperas, Alberto Díaz i Carlota Corredera han suposat per a la col·laboradora un ascens amb què tindrà la seva pròpia secció. Aquest dilluns, la de Paracuellos capitanejarà un 'talk show' al més pur estil 'El Diario de Patricia'.

Belén Esteban.
La mare d'Andrea Janeiro celebra l'ascens a 'Sálvame' amb una foto seva. | GTRES 

Per celebrar-ho, l'empresària ha volgut rescatar del bagul dels records una foto d'Andrea Janeiro. Una preciosa instantània de quan la seva filla era petita amb què vol agrair tot el suport que en rep.

Tot i que ha intentat mantenir la jove allunyada de la seva vida mediàtica, sempre acaba fent excepcions. Si bé és cert que no l'esmenta directament, les seves indirectes a Jesulín donen informació sobre algunes de les polèmiques entre pare i filla.

Montaje de fotos de una storie de Belén Esteban sobre su hija y un teléfono móvil
Andrea Janeiro quan era petita. | La Noticia Digital 

Ara, el ressorgiment mediàtic d'Andrea es produeix per un altre motiu ben diferent. L'amor d'una mare cap a la seva filla de qui no en pot estar més orgullosa. «El millor de la meva vida ets tu», escriu Belén al costat de la fotografia que acompanya la cançó 'I'll be missing you', de Puff Daddy.

Una cançó amb què la col·laboradora recorda els moments més feliços de la tendra infància de la seva filla. Una de les èpoques més dures per a ella, però també la més dolça.

Andrea Janeiro, la més crítica amb la mare

Encara que Andrea vulgui estar al marge del focus mediàtic, per a Belén resulta molt complicat apartar-la del seu món. De fet, en els darrers temps, des que la jove va decidir ser anònima, la mare no ha deixat de compartir records de la seva infantesa.

Sempre acompanyats de missatges d'amor incondicional i de mostres d'orgull al seu tresor més gran. Per a l'empresària, l'opinió de la filla és fonamental. De fet, va ser Belén qui va revelar que de vegades es dura amb ella quan creua els límits a 'Sálvame'.

Muntatge fotogràfic dels rostres d'Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro és la més crítica amb la mare. | La Noticia Digital 

«El meu marit i la meva nena em diuen què faig malament, ell em fot més canya, està més pendent, però no m'aplaudeixen sempre», va explicar. La filla de Jesulín fa un tàndem perfecte amb Miguel Marcos i junts intenten encarrilar Belén. Són els seus crítics més grans i per qui tracta de millorar cada dia davant de les càmeres.

Ara, quan està a punt de convertir-se en presentadora, segur que estaran molt atents a la pantalla. La jove sempre li ha donat suport en tot i no la pot fallar en el moment clau de la seva carrera televisiva.

Belén és una mare orgullosa i no pot amagar la felicitat que sent en veure la seva filla convertida en tota una dona. Un orgull de què presumeix a les xarxes socials, encara que no agradi gaire a Andrea Janeiro.