Muntatge Eva Zaldívar i Ivonne Reyes

Eva Zaldívar revela el secret definitiu sobre el pare del fill d'Ivonne Reyes

Ivonne Reyes i Eva Zaldívar s'han enfrontat i ha sortit una informació molt rellevant

Eva Zaldívar s'ha convertit en la nova protagonista, una mica inesperada, de l'interminable baralla entre Ivonne Reyes i Pepe Navarro.

La paternitat d'Alejandro Reyes, fill d'Ivonne, continua sent tema de conversa, més de 20 anys després del naixement del nen. Ivonne, que té una sentència judicial reconeixent que el pare d'Alejandro és Pepe Navarro, té l'art d'estirar la història com un xiclet.

Pepe hi ha contribuït, amb les seves últimes declaracions negant que fos el pare i ara s'ha afegit a la discussió l'exdona de Pepe Navarro, Eva Zaldívar.

Ivonne Reyes ha estat a Telecinco aquest cap de setmana fent una altra volta al mateix tema i reiterant que ella i Pepe van viure una història d'amor meravellosa.

Muntatge Pepe Navarro i Alejandro Reyes
L'història d'Ivonne Reyes està plena de clarobscurs, com ha demostrat Eva Zaldívar | Catalunya Diari

El que per al conductor de Esta noche cruzamos el Mississippi va ser una aventura extramatrimonial sense importància, per a la veneçolana va ser un amor apassionat i durador. Ivonne assegura que feien vida de parella, malgrat que Pepe estava casat amb Eva, aleshores.

Ivonne assegura que ell era cada dia a casa seva i que sortien a sopar sovint (no hi ha cap foto, Ivonne diu que sortiran aviat). Fruit d'aquell romanç, va néixer Alejandro i fins avui.

Eva, atònita davant la presència d'Ivonne a Viernes Deluxe, ha decidit entrar per telèfon i explicar el secret que Ivonne no vol confessar

Ivonne Reyes i la trama que ha destapat Eva Zaldívar

Eva ha volgut desmentir la veneçolana amb una gran revelació: «Ivonne sap que el seu fill no és de Pepe». Segons Zaldívar, «Ivonne ho sap, no ho vol dir, sap perfectament de qui és el fill i no és de Pepe».

Aquesta és la mateixa teoria que va defensar Navarro en el seu moment i que Ivonne nega rotundament.

Visiblement molesta per l'atreviment d'Eva Zaldívar, Ivonne ha contraatacat amb tota l'artilleria. Ha instat Zaldívar que «demanés la prova de paternitat per als seus fills». Segons ella, al seu moment, Pepe també va dubtar que «un dels fills que té amb Eva, fos seu».

Primer pla Ivonne Reyes
Ivonne Reyes ha explicat un altre cop la seva veritat contra la d'Eva Zaldívar | Telecinco

La conversa s'enfosquia per moments. El que queda clar és que tant una com l'altra tenen molta informació, que no expliquen i que complica encara més aquest assumpte enrevessat.

Les dues dones van estar durant un temps – quan Eva es va separar de Pepe – unides contra el presentador. Segons Ivonne, «Eva ha estat plorant moltes vegades a casa meva». Eva afirmava que «em fa pena veure't així, aquí a la televisió».

La pillada d'Eva a Ivonne Reyes i Pepe Navarro «en plena feina»

Per seguir amb les xafarderies, Ivonne no es va tallar a l'hora d'explicar que Eva Zaldívar els va agafar «en plena feina» a casa seva, en un moment de passió. «Pepe Navarro va sortir per una altra porta i va anar directe a amagar-se dins un taxi».

Eva no va negar que això fos veritat, assegurant que «a mi, aquesta persona m'ha fet patir molt, però ja no, em sembla surrealista, ho he superat».

A més va explicar una cosa que podria ser la clau de tot aquest embolic. Segons ella, la prova de filiació que se li va fer a la seva filla Andrea va sortir negativa, per la qual cosa Alejandro no seria el seu germà i, per tant, tampoc fill de Pepe Navarro.

Eva Zaldivar amb la seva filla Andrea Navarro assistint a un judici a Alcobendas
Andrea Navarro i Eva Zaldívar, l'ombra de Pepe Navarro els persegueix | GTRES

Ivonne insinua que potser el que no és fill de Pepe Navarro és algun dels que té amb Eva Zaldívar.

Recapitulant, Pepe té 5 fills reconeguts (un d'ells, Alejandro, únicament per una sentència judicial). Són Andrea i Marlo, fruit de la seva relació amb Eva Zaldívar, Layla i Aníbal, fruit de la seva relació amb Lorena Aznar i Alejandro, fruit del seu romanç amb Ivonne Reyes.

Actualment al presentador està divorciat i no se'l coneix parella estable.