Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Belén Esteban plorant

Belén Esteban, incòmoda després de sortir a la llum un document que la posa en perill

Belén Esteban ha descobert que un dels seus companys l'ha investigat

Belén Esteban ha pres les regnes de la seva trajectòria professional per començar un projecte que no ha deixat indiferent ningú.

Telecinco ha apostat per ella per conduir 'Lo de Belén', un nou programa que pretén donar veu a gent anònima. La mare d'Andrea Janeiro està molt emocionada, però malauradament ha passat una cosa que ho podria canviar tot.

Belén Esteban va ser una de les primeres a parlar de la coneguda 'Operación Deluxe' a la televisió i va acusar directament el seu company Gustavo González.

Es tracta d'una investigació que està en mans de la justícia i que ha posat en dificultats més de 140 famosos. Certs periodistes de la crònica social han estat acusats d'obtenir informació de forma irregular, entre ells els antics directors de 'Sálvame'.

Belén Esteban.
Belén Esteban estrenarà el seu primer programa en solitari a Telecinco. | GTRES 

Belén sempre s'ha caracteritzat per la seva honestedat i és incapaç de dissimular quan està dolguda amb algú del seu entorn. Una tarda va arribar a 'Sálvame', programa on fa 12 anys que col·labora, i es va dirigir a Gustavo González en un to contundent.

L'expert en cor posseïa, o havia intentat posseir, documents privats de la tertuliana després de fer una investigació amb ajuda de la policia.

Belén es va dirigir al seu company: «M'han informat del que tenies a casa teva, et creus que soc una delinqüent?». Gustavo es va defensar amb un «jo soc periodista», però no va explicar com havia aconseguit la informació que tant havia incomodat Esteban.

El col·laborador ha hagut de declarar perquè ha estat acusat de participar activament a l'esmentada «Operación Deluxe».

Belén Esteban esclata: «Em sembla molt malament»

Belén està a punt d'assumir un dels reptes més grans de la seva trajectòria professional, presentarà un programa propi i està entusiasmada.

El problema és que la coneguda «Operació Deluxe» ha enterbolit aquest projecte, ja que certs mitjans pensen que tot plegat és una cortina de fum. La Fábrica de la Tele, productora que hi ha darrere de l'espai, podria tenir relació amb la famosa investigació.

Belén Esteban seriosa
Belén Esteban va destapar Gustavo González per la coneguda 'Operación Deluxe'. | Telecinco 

La mare d'Andrea Janeiro va descobrir que el seu company Gustavo tenia documents privats i volia fer-los servir. «M'ha trucat la policia i m'ha informat, però jo no tinc ni una multa de trànsit», va explicar la tertuliana visiblement molesta.

El que li indignava era que algú del seu programa l'investigués, no els documents que descobrissin.

Gustavo González es va adonar que s'havia equivocat i es va disculpar, però ella no va acceptar les seves paraules. «Tant me fa que hagis demanat perdó, el que tenies a casa meva sobre mi i d'altres que treballen aquí em sembla malament».

El paparazzi no va voler entrar en detalls perquè era conscient que Esteban estava tractant un tema espinós.

Belén Esteban va rebre un avís de Jorge Javier Vázquez

Belén fa molt de temps que treballa a Telecinco i no té filtres, per això comet errors que posen en dificultats els seus companys de 'Sálvame'.

La direcció del programa ha estat acusada d'estar relacionada amb la famosa Operación Deluxe. L'ex de Jesulín de Ubrique va parlar públicament d'aquest operatiu i Jorge Javier Vázquez el va avisar que havia de tenir més cura.

El periodista Gustavo González durant un acte al bingo Las Vegas el 2018
Belén Estaban va plantar cara a Gustavo González després de la investigació. | GTRES 

Esteban es va adonar que el presentador l'estava fent callar pel seu bé, llavors va retrocedir i no va tornar a treure el tema.

«Callaré, però és que si no ho dic, exploto», va declarar la col·laboradora força indignada. Gustavo González es va limitar a guardar silenci i a justificar-ne el comportament al·ludint a la seva professió de periodista.

La presentadora de 'Lo de Belén' s'ha vist embolicada amb una gran polèmica abans de l'estrena del seu primer programa en solitari. Les xarxes socials han fet ressò de les seves paraules i tothom vol saber quin document va aconseguir Gustavo perquè es molestés tant.

Ella assegura que és una dona responsable i que no té res a amagar, però el dubte continua a l'aire.