Familiars de Rocío Jurado a Chipiona

Absències i retrobaments inesperats, totes les fotos de l'homenatge a Rocío Jurado

Rocío Jurado ha estat recordada, com cada any, pels seus familiars més mediàtics

Rocío Jurado va morir l'1 de juny del 2016 i des de llavors la seva família més mediàtica no dubta a recordar-la sempre per aquestes dates.

A la seva terra natal, Chipiona, celebren una missa a la seva memòria i després es traslladen a la seva tomba per honrar-la. I aquest any s'ha tornat a fer aquest homenatge on han faltat cares habituals i s'han produït retrobaments.

Va tenir lloc dissabte i les absències i presències han sorprès en molts casos. Tant és així que ja fan parlar.

La filla gran i la neta de Rocío Jurado, les grans absents

La de Chipiona sentia veritable devoció i amor per la seva primogènita, però aquesta, com és habitual, no ha acudit a aquest homenatge. El motiu és que Carrasco no té relació de cap mena amb els seus oncles i germans. Aquest contacte es va trencar fa molt de temps, pel que sembla, per l'herència.

A més, ella ha deixat de manifest que hi ha coses que rebutja d'aquest acte en honor a la seva mare. No li agrada que es vagi al cementiri per a aquest acte mediàtic perquè pot molestar les altres persones que hi tenen els seus difunts.

I no només ha faltat ella, tampoc hi ha assistit Rocío Flores, la neta de la cantant. Aquest any ha sorprès que no anés a la cita, però fa uns dies ja va anunciar que no hi seria. I és que sembla que està en època d'exàmens.

Fotomuntatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco i Rocío Flores, absents a l'homenatge. | Catalunya Diari

Aquestes dues absències han estat les més notables en aquest homenatge, però n'ha sorprès una altra. Estem referint-nos a la d'Amador Mohedano. Ell mai no s'ha perdut aquest acte, però sembla que motius de salut l'han portat a no ser-hi aquest any.

De la mateixa manera, cal destacar que tampoc hi ha anat José Fernando, l'únic fill baró de 'La más grande'. De fet, això és habitual des de fa temps, perquè està ingressat en un centre per superar diferents problemes i addiccions.

Amador Mohedano
Amador Mohedano sorprèn no acudint a l'homenatge.   | Europa Press

El retrobament més especial a l'homenatge a Rocío Jurado

L'artista, però, sí que ha comptat en el seu homenatge amb la seva germana, el seu cunyat, la seva cunyada Rosa Benito, el que va ser el seu vidu i la seva filla Gloria. I s'hi ha sumat una presència més inesperada, la del seu net David Flores Carrasco.

Tot feia indicar que el jove no acudiria a la cita davant la no assistència de Rocío Flores, ja que sempre els germans anaven junts, però no ha estat així. Ell no s'ha volgut perdre l'oportunitat de recordar la seva àvia, per la qual sent tanta passió. I això ha propiciat que es retrobi amb la seva tia Gloria Camila, protagonitzant un moment molt emotiu.

LES MILLORS FOTOS DE L'HOMENATGE

És més, la col·laboradora de 'Ya son las ocho' ha estat pendent en tot moment del jove. Noi que, a més, també s'ha retrobat amb la seva tia Rosa, que feia temps que no veia.

Gloria Camila i David Flores Carrasco a l'homenatge de Rocío Jurado
El net i una de les filles de Rocío Jurado han viscut un retrobament molt emotiu.   | GTRES

D'aquesta manera, han posat tots junts al Santuario de la Virgen de la Regla a Chipiona, on s'ha celebrat la missa. Un ofici que ha emocionat tota la família present i, de manera especial, Benito, que no ha pogut evitar les llàgrimes més d'una vegada.

Rosa Benito emocionada a l'homenatge a Rocío Jurado
Rosa Benito s'ha emocionat molt a l'homenatge.   | GTRES

Les imatges d'aquest esdeveniment estan fent parlar i ho continuaran fent durant aquests dies. La família ha intentat mantenir-se unida com sempre, almenys de cara a la galeria. És la manera de demostrar que, malgrat el testimoni de Carrasco en contra, segueixen junts i fent-hi front com si res.

Això sí, caldrà esperar per veure si la propera emissió de la segona part de la docusèrie els segueix mantenint així. I és que, pel que sembla, molts quedaran en evidència amb proves pel seu comportament.