Àlex Casademunt, cantant i artista mort als 39 anys el 2 de març de 2021

L'accident que ha acabat amb la vida d'Àlex d''OT'

La moto en què viatjava va impactar contra un autobús per causes que encara es desconeixen i que la policia investiga


Espanya s'ha aixecat avui amb una trista notícia: ha mort Àlex Casademunt, participant de la primera edició d''OT'. Així ho ha anunciat la seva agència de representació, Telegenia, i les reaccions no s'han fet esperar. Els companys amb qui ha compartit carrera musical i televisiva no donen crèdit a la pèrdua de l'artista, que només tenia 39 anys.

Álex va perdre la vida en un accident que tenia lloc prop de les 10.00 hores de la nit d'aquest passat 2 de març a la zona del centre comercial Mataró Park, a la comarca barcelonina del Maresme. Àlex va néixer a Vilassar de Mar, però vivia actualment a Mataró, una localitat de la costa catalana.

Per causes que encara s'estan investigant, la moto en què viatjava Àlex Casademunt va impactar contra un autobús. Fins al lloc de l'accident s'hi van desplaçar els serveis d'emergència, però els sanitaris no van poder fer res per salvar-li la vida. Àlex d''OT' va morir per les greus ferides que li va produir l'impacte. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir les circumstàncies de l'accident.

Àlex va ser sens dubte un dels personatges més estimats per la seva manera de ser i pel seu gran optimisme, que encomanava als qui estaven al seu voltant. Sempre amb un somriure davant les càmeres, el «triunfito» era obert, directe i una mica rebel, i no es va mossegar la llengua a l'hora de denunciar allò que no li semblava bé.

Durant el seu pas pel programa es va mostrar sempre alegre, però al mateix temps rebel davant les decisions del jurat que no compartia. En sortir de l'acadèmia, i ja amb una carrera musical i televisiva a l'esquena, Àlex va criticar el programa 'Operación Triunfo' perquè, segons va explicar, no havia pagat bé als concursants.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Molt estimat pels seus companys

Àlex també va tenir una topada amb David Bustamante, amb qui havia tret l'èxit 'Dos hombres y un destino'. Però en línies generals, el cantant tenia molt bona relació amb els seus companys i era molt estimat.

De fet, després de la seva mort, han començat a aparèixer reaccions dels seus companys, que no donen crèdit a la notícia de la seva mort. Una de les primeres a reaccionar ha estat Chenoa, que ha escrit un emotiu missatge en honor al seu company: «T'estimo Àlex. T'estimo molt. Ves tranquil. Sempre estaràs al nostre costat. 'Mi música es tu voz'. El meu afecte i força a família, amics i companys».

Àlex havia triomfat amb el grup Fórmula Oberta després del seu pas per l'acadèmia. De fet, va formar aquest grup al costat d'altres companys del mateix concurs. I després va provar sort en una carrera musical en solitari. També va formar part de programes de gran audiència a TVE, TV3 i Telecinco, i últimament es dedicava a una empresa de mitjons: Sonsocks.

Una vida sentimental atrafegada

Àlex Casademunt va tenir una reeixida carrera com a cantant, i després com a presentador de televisió, fins a esdevenir una de les cares més conegudes del panorama televisiu. En paral·lel, va tenir una vida sentimental atrafegada. De la seva relació amb Laia va néixer la seva filla Bruna fa dos anys, però poc després de conèixer l'embaràs es va separar de la seva parella.

Àlex també va mantenir una relació sentimental amb Rocío Muñoz, tota una celebritat a Itàlia, on presenta el programa 'Bailando con las estrellas'. L'artista i la presentadora van ser parella quatre anys i tenien intenció de contraure matrimoni el 2011, però just abans de passar per l'altar van trencar. Àlex sempre va assegurar que la causa del trencament havia estat una infidelitat d'ella.

Encara que feia un temps que havia desaparegut de l'escena pública, Àlex seguia sent molt recordat pels espectadors, i molt estimat a Espanya. A l'espera de conèixer més detalls sobre l'accident que ha causat la seva mort, la seva sobtada pèrdua deixa buits els seus companys i la gent que va treballar amb ell, com el productor Josep Maria Mainat, que també ha mostrat la seva desolació: «No pot ser, quina pena més gran».