Imatge d'Irene Urdangarin

L'accident de trànsit que Irene Urdangarin no ha pogut evitar

Irene Urdangarin està realment afectada pels fets

Irene Urdangarin porta un any molt complicat per dos motius: la separació dels seus pares i les controvertides actuacions del seu avi matern. I, per si no n'hi hagués prou, ara ha vist que familiars molt propers han tingut un contratemps viari que s'ha fet públic. Ens estem referint als seus cosins, Froilà i Victòria Frederica.

Irene Urdangarin no ha pogut evitar que tots dos tornin a ficar la pota i es vegin esquitxats per un escàndol. Encara que és la petita del clan, no dubta a aconsellar-los, els recomana que portin una vida més tranquil·la i que no es fiquin en xivarri. Però sembla missió impossible segons el que ha passat.

De manera irremeiable, encara que s'ha intentat silenciar els fets, Irene ha vist que s'ha acabat publicant. I això l'únic que fa és que tornin a estar al punt de mira i que cada cop més es qüestioni la monarquia espanyola.

Irene Urdangarin no ha pogut evitar el que ha passat

La filla d'Iñaki Urdangarin és una de les nebodes de Felip VI més allunyades del focus mediàtic i que ha donat menys problemes. Al contrari dels seus cosins, els fills de la infanta Elena, que van d'escàndol a escàndol. Per això són qüestionats públicament, que s'arremeti contra ells i que propiciïn que la monarquia quedi en perill.

Irene Urdangarin, que hi té bona relació, els ha aconsellat ser més prudents i evitar les polèmiques. Tot i això, no li fan gaire cas. I mostra d'això és que són notícia constantment per les seves gresques, saltar-se les normes durant el confinament, per la vida de luxe que porten i pels seus amors.

Victòria Frederica amb el seu germà i la reina Sofia
Irene és conscient que els cosins estan sempre envoltats de polèmica | GTRES

I ara, per si això no fos prou, tornen a protagonitzar les portades dels mitjans de comunicació. La jove Urdangarin sap què ha passat perquè ha vist la llum una notícia que torna a deixar de manifest com són de problemàtics.

En concret, El Confidencial ha revelat que el mes de novembre passat Victòria va tenir un contratemps amb el cotxe portant com a copilot Froilà. Segons sembla, va passar a altes hores de la matinada quan el vehicle en què viatjaven va xocar amb diversos automòbils que estaven aparcats.

El barri de Salamanca va ser l'escenari del contratemps, del qual se'n desconeixen les causes, que va provocar que fins al lloc es traslladés la policia. És més, s'ha revelat que ràpidament es van personar a la zona funcionaris de seguretat de la Zarzuela. Agents que es van encarregar d'amagar presumptament els fets, encara que ara s'ha descobert.

Potser l'intent de tapar l'accident ha estat perquè els cosins d'Irene Urdangarin no tornessin a ser qüestionats. I ja no només ells, fonamentalment la institució monàrquica.

Imatge de Victòria Frederica
Irene Urdangarin ha vist Victòria protagonitzar un altre escàndol | GTRES

Irene Urdangarin coneix un altre escàndol familiar

Irene Urdangarin estarà estupefacta pel comportament dels seus cosins i pels escàndols que protagonitzen. I més perplexa encara s'haurà quedat en veure que a Froilà se li implica a més en un altre assumpte espinós.

L'esmentat mitjà és el que ha explicat que el jove hauria participat en una baralla davant d'una discoteca del madrileny carrer Goya. Una baralla que va acabar, entre altres coses, amb un dels seus amics ferit. Sí, perquè va rebre una punyalada de 2,5 centímetres.

Imatge de Froilà de Marichalar fumant pel carrer
Irene Urdangarin ha vist que a Froilà se li implica en una baralla| GTRES

Irene Urdangarin és conscient que les forces policials està en aquests moments investigant la baralla, en què haurien arribat a participar fins a 30 persones. Gent que es podria enfrontar a multes i fins i tot a penes de presó fins a un any.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp