Primer pla d'Isabel Preysler posant a un 'photocall'

Acusen Isabel Preysler d'haver estat infidel i revelen el nom de l'amant

Isabel Preysler ha estat protagonista d'una sonada infidelitat

Isabel Preysler s'ha tornat a convertir en el centre de totes les mirades després que una de les periodistes més conegudes del nostre país hagi revelat un dels seus secrets més grans. Segons ella, en el passat, la socialité va estar embolicada amb una polèmica infidelitat.

No hi ha cap dubte que els últims mesos del 2022 han estat fatals per a aquesta mediàtica família. I és que, des que va esclatar la infidelitat d'Íñigo Onieva, res no ha tornat a ser el que era.

Durant tot aquest temps, Tamara Falcó ha tingut la sort de comptar amb el suport dels seus éssers estimats, però sens dubte el seu gran pilar ha estat Isabel Preysler.

Isabel està de rabiosa actualitat perquè s'acaba de separar de Vargas Llosa, tot i que hi ha un altre motiu. Han revelat el seu gran secret i l'han acusat d'haver estat infidel en el passat. De fet, han fet un pas més i han donat el nom del seu suposat amant: Miguel Boyer.

Foto d'Isabel Preysler
Isabel Preysler va ser infidel a un dels seus marits | Europa Press

Des del primer moment, la socialité s'ha posicionat al costat de la seva filla, sentenciant així les males accions del seu exgendre. Però, el que menys s'esperava Isabel Preysler era que, després de tants anys, sortiria a la llum un dels episodis més qüestionables de la seva vida. I és que, tal com ha assegurat Pilar Eyre al seu bloc de Lecturas , «durant tres anys va ser protagonista d'una infidelitat».

Isabel Preysler, assenyalada amb el dit

Isabel Preysler no ha pogut evitar que la seva imatge pública es veiés afectada després de la inesperada revelació que va fer Pilar Eyre al seu bloc de Lecturas,No es por maldad.

Pocs dies després que la Marquesa de Griñón trenqués el compromís, l'escriptora va assegurar que Isabel Preysler «va ser protagonista d'una infidelitat». Però, al contrari que la seva filla, no va ser la 'víctima' d'aquest embolic amorós, sinó 'l'altra'.

Segons la comunicadora, tot va començar la primavera del 1982, «quan Tamara tenia cinc mesos». Mona Jiménez va organitzar un sopar a casa on assistiria gran part de la 'jet set' madrilenya.

Isabel Preysler no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de trucar a la seva gran amiga per «autoconvidar-se» a la vetllada. «T'ho passaràs bé. A més, hi assistirà Miguel Boyer, que serà ministre quan els socialistes guanyin les eleccions», li va assegurar Mona en aquell moment.

Imatge d'Isabel Preysler i Miguel Boyer
Isabel Preysler es va enamorar perdudament de Miguel Boyer | GTRES

Tal com ha relatat Pilar Eyre, aquest va ser l'instant en què Miguel i Isabel Preysler «es van enamorar tan aviat com es van veure». I és que, tan forta va ser la connexió entre ells que, tot i haver-hi anat amb les seves respectives parelles, tots dos «es van quedar parlant tots sols fins les quatre del matí».

Aquesta actitud va sorprendre tant la resta que convidats que no van trigar a trucar a Elena Arnedo, la dona de Boyer, per explicar-li el que havia passat. Però, aquesta ginecòloga va decidir no fer cas de «les xafarderies» malgrat les evidències.

Des d'aquest moment, la parella socialista va començar a tenir una relació més estreta amb Isabel Preysler i Carlos Falcó. Però, les alarmes de la premsa social van començar a sonar quan un dels convidats a una de les festes de la socialité, «fa fotos i les ven per un milió de pessetes».

L'hivern d'aquell any, els amants es van reunir al pis d'una amiga, tot i que ningú gosava dir res «perquè Miguel era ara el superministre d'Hisenda».

Imatge d'Isabel Preysler i Miguel Boyer
Isabel Preysler no estava disposada a separar-se del seu marit | GTRES

Mentre que Boyer «va decidir confessar la veritat a Felipe González», 'la reina de corazones' va optar per oferir una entrevista en què va desmentir tots els rumors.

Després d'aquestes declaracions, i segons Eyre, tots dos «es continuaven veient» d'amagat de les seves parelles. «Diuen que hi havia fotos, que es van comprar i que es van ficar en un calaix, dels dos sopant en un italià».

Isabel Preysler va ser descoberta

Tot i això, no va ser fins al dia dels enamorats quan les parelles d'Isabel Preysler i Miguel Boyer van començar a sospitar.

Foto d'Isabel Preysler dins un cotxe
Isabel Preysler es va entregar a la passió davant dels convidats | GTRES

«Boyer va enviar a Isabel roses grogues. El marquès se les va trobar a casa i va dir: «Que estrany, jo les vaig encarregar vermelles»», va relatar Pilar Eyre abans d'assegurar que «fins al 4 de juliol de 1984» no va sortir tot.

Aquell dia, uns amics de la socialité van fer una festa a casa seva. En aquell moment, 'els amants' es van allunyar de la resta de convidats i van decidir donar curs al seu amor públicament.

Pla general de Carlos Falcó
Carlos Falcó no va saber res fins al final | Cedida

Aquella mateixa nit, el ministre va assegurar a la seva parella que volia divorciar-se, però Isabel Preysler no estava disposada a llençar el seu matrimoni per la borda. Tot i això. aquesta decisió no va impedir que els amants continuessin amb la seva història d'amor.

«A l'hivern la situació es va fer insostenible […] Fins que el 6 de juliol de 1985 Boyer va ser obligat a dimitir. Interviú va publicar una portada històrica: 'Boyer, baralla amb Guerra i amor per la Preysler'».

Va ser en aquest precís moment quan «Carlos Falcó es va assabentar del que sabíem gairebé tots». «El marquès se'n va anar de la llar familiar i l'endemà Miguel Boyer va entrar a la casa amb la seva pròpia clau».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp