Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Tamara Falcó somrient en un photocall i mirant a càmera.

Tamara Falcó confirma que la ruptura és definitiva i començarà l'any sola

Tamara Falcó compartirà solteria amb ella

Tamara Falcó acaba l'any soltera, un any en què s'ha promès amb Íñigo Onieva i fins i tot havien fixat data de casament per al 2023. La marquesa de Griñón està passant en família aquestes dates assenyalades i torna a ser objectiu dels mitjans. Resulta que hi ha hagut una altra separació a la família. Així, doncs, Tamara comparteix ara solteria amb una persona molt propera a ella.

Primer pla d'Isabel Preysler posant a un 'photocall'
Isabel Preysler torna a ocupar la primera pàgina d' '¡Hola!' | Europa Press

Ho anuncia la revista de capçalera de la família, ¡Hola!, i malgrat coincidir amb el dia dels Sants Innocents, no sembla que es tracti d'una broma. Preysler ocupa la primera pàgina de la coneguda publicació per explicar el cessament de la seva relació amb Vargas Llosa. «Mario i jo hem decidit posar fi a la nostra relació definitivament».

Amb aquest titular es trenca un vincle de més de set anys. Va ser l'any 2015 quan es va fer pública la relació entre el premi Nobel de Literatura i la reina de la premsa del cor. Durant els últims mesos, s'havia comentat un possible cessament de la convivència i fins i tot es va publicar que Mario s'havia mudat a un pis del centre de Madrid.

Els motius de la ruptura entre el Nobel i la reina de cors

La gelosia del Nobel i el desgast de la parella semblen els motius de la ruptura. Una possibilitat que ara ¡Hola! argumenta a les seves pàgines. «A mitjans de desembre, després d'una escena de gelosia infundada, Mario va sortir de casa d'Isabel i es va instal·lar al seu pis a prop de la Puerta del Sol».

La convivència entre la mare de Tamara Falcó i Vargas Llosa no sembla haver estat fàcil els últims mesos. Quan Mario va canviar al desembre la seva residència, no era la primera vegada que prenia aquesta decisió. Era una situació que sembla que s'havia fet recurrent i que va provocar la decisió de tots dos de posar fi a la seva convivència.

Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa
Isabel Preysler i Mario Vargas han trencat | Catalunya Diari

Preysler és ferma en la seva decisió i, segons informa la revista, es tracta d'una decisió sense retorn en què no hi ha terceres persones. «No vull donar cap declaració més i agraeixo als amics i als mitjans de comunicació que ens ajudin amb aquesta decisió», ha subratllat Isabel.

A principis de desembre, Isabel i Mario, acompanyats d'Ana Boyer, Fernando Verdasco i els seus dos fills, es van desplaçar a Toledo. Van visitar el parc temàtic Puy du Fou, on van contemplar els espectacles que recreen esdeveniments històrics. A més, l'escriptor va rebre l'espasa que portarà com a part del tradicional uniforme d'ingrés a l'Acadèmia Francesa, que es farà el 2023.

Finalment no hi va haver casament

Durant aquests anys de relació, Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa han tingut una agenda plena d'actes socials. Va ser el passat dia 15 de desembre quan van assistir a una festa a l'Hotel Ritz de Madrid de la qual van sortir per separat.

El febrer de 2015 va saltar la notícia del seu festeig i durant aquests anys la pregunta més recurrent ha estat «Isabel, quan us caseu?». Ella sempre va afirmar estar bé així, però les noces finalment no arribaran mai a tenir lloc. Els anys han passat i la relació ha anat perdent progressivament la il·lusió del principi.

Muntatge amb Isabel Preysler i Tamara Falcó
Tamara Falcó i la seva mare començaran l'any solteres | GTRES

Isabel Preysler va conèixer l'escriptor en una entrevista que ella li va fer el juliol de 1986 per a la revista ¡Hola!. D'aquí va sorgir una bonica amistat que no va quallar en relació fins anys després i després de quedar-se vídua Preysler del seu tercer marit, Miguel Boyer.

Tamara Falcó i Isabel celebraran un Cap d'Any diferent, juntes prendran el raïm estrenant solteria. I és que mare i filla han protagonitzat les ruptures més sonades, sens dubte, durant aquest 2022, que ja s'acaba.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp