Primer pla de Laura Fa

Acusen la catalana Laura Fa de tenir amics a la presó i ella esclata

Laura Fa ha estat assenyalada en ple directe de 'Sálvame'

La catalana  Laura Fa ha viscut diversos 'momentazos' aquests dies a Sálvame. Un ha estat quan, per error, va revelar el nom del famós que li hauria estat infidel a la seva parella. I l'altre ha passat quan ha protagonitzat un enfrontament amb un company i aquest l'ha acusat d'una cosa que no se sabia.

En concret, ha estat Belén Esteban qui l'ha acusat de tenir amics a la presó. Un comentari que ha estat un cop baix per a la periodista, que s'ha sentit molt molesta i enfadada.

Laura Fa, testimoni de com ha sorgit el conflicte

La col·laboradora de Sálvame afronta amb vehemència els temes que es tracten al programa. I així és com ha abordat la suposada implicació de Froilà en una baralla que ha acabat amb un jove apunyalat. Una baralla que li ha servit per tornar a carregar contra el noi, que no és la primera vegada que és el protagonista d'una polèmica.

Davant d'aquesta qüestió, Belén, fidel defensora de la monarquia, ha decidit intervenir. Ho ha fet per dir: «Si em deixa el director i no m'interromp, vull enviar un missatge a tota la joventut i a tots els que surten. La vida és per viure-la, no per buscar problemes».

«El més bonic de la vida és gaudir. El pitjor és que us passi alguna cosa a vosaltres. Penseu en els vostres pares, en els vostres avis, en els vostres oncles. Només us dic que la vida és per viure-la i no per buscar 'mogudes'».

Foto de Belén Esteban somrient i mirant a càmera des del plató de 'Sálvame'.
Laura Fa ha vist com la seva companya defensava Froilà. | Telecinco
 

Aquest comentari ha portat Laura a prendre la paraula per carregar contra Froilà: «El problema és que ell es passa de viure-la. Fa moltíssims anys que no fa res, que es dedica a ves a saber a què».

Unes paraules que no han agradat a Esteban, d'acord amb el que ha dit tot seguit. Ha exposat: «I què té a veure que no estudiï? Hi ha molta gent que no estudia i no se'n diu res».

Laura Fa rep un cop baix

La periodista del cor ha vist que els seus atacs al nebot del rei no han agradat gens a 'La princesa del pueblo'. Especialment li ha molestat això que ha dit Fa: «Sent el quart a la línia de successió, per als que sou monàrquics, em sembla un personatge».

Tant és així que Belén li ha deixat anar: «Ja estàs fent-la grossa, sempre estàs amb el mateix. És que després, si truquem a Casa Reial, no ens l'agafaran».

Foto de Laura Fa al plató de 'Sálvame'.
Laura Fa no s'ha callat davant dels comentaris de Belén. | Telecinco
 

La tensió entre les dues ha anat creixent i ha arribat al màxim nivell quan l'ex de Jesulín ha dit que donava suport a la monarquia. Ha afirmat: «Hi haurà gent a qui li agradi i a qui no. Però a mi em va encantar el discurs de Felip VI la nit de Nadal».

Aquesta qüestió ha portat Laura a deixar constància que ella rebutjava aquest moment del rei. I, alhora, ha tornat a carregar contra Froilà i la seva germana després d'indicar que es van beneficiar de les polèmiques targetes 'black'.

Un comentari que ha portat Esteban a prendre la paraula, donant-li un cop baix a la seva companya: «Tampoc parlarem dels que et toquen a tu».

«Sí, als que han estat entre reixes. Cadascú ha de tenir respecte pel que fa a la política. Jo mai a la vida et diré el que has de fer, com tu tampoc m'has de dir a mi a qui defensar».

Foto de Laura Fa i Belén Esteban somrient.
Laura Fa no s'esperava aquest cop baix de la seva companya. | GTRES
 

D'aquesta manera, Laura Fa, visiblement enfadada, ha quedat al punt de mira després de ser assenyalada com algú proper als presos.

No sabem si Belén es referia als polítics independentistes de Catalunya o a altres persones del seu cercle. Sigui com sigui, la tensió s'ha pogut notar, generant una sensació d'absolut malestar al plató.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp