Primer pla d'Isabel Pantoja mirant cap amunt

Aclareixen quina és l'orientació d'Isabel Pantoja i què va voler dir

Isabel Pantoja tenia un missatge clar que havia de donar durant la gala de l'Orgull

Isabel Pantoja no deixa ningú indiferent quan puja a l'escenari. La seva posada en escena s'ha convertit en la seva manera d'enviar tota mena de missatges a través de les cançons. Tot i això, el que va passar divendres passat 8 de juliol a la gala Míster Gay va superar totes les expectatives.

Els ulls estaven posats sobre la cantant i molts esperaven la mateixa confessió que uns dies abans havia fet María del Monte a l''Orgullo' de Sevilla. Però Isabel, tot i que va compartir semblances amb qui va ser la seva gran amiga, es va mostrar una mica més ambigua. Per a molts va revelar la seva veritable orientació sexual, però per a d'altres no hi ha cap dubte: no va sortir de l'armari.

Isabel Pantoja no va parlar sobre la seva orientació sexual

Només qui coneix de debò Isabel Pantoja és capaç de llegir entre línies i saber si, en el seu discurs de divendres passat, va revelar la seva orientació sexual. Han estat molts anys d'especulacions i de rumors, i per això molts es van sorprendre amb les seves paraules davant del col·lectiu LGTBI+.

Sabent el que s'ha dit d'ella i de les seves amistats femenines, que confessés ser «una més de vostès», va obrir la caixa de pandora. Alguns van celebrar que, per fi, s'havia decidit a sortir de l'armari, però la realitat pot ser força diferent.

Imatge de Luján Argüelles i Isabel Pantoja a l'Orgull de Madrid.
L'entorn d'Isabel Pantoja assegura que no va sortir de l'armari | EP

Tal com recull el digital 20 minutos , persones properes a l'entorn d'Isabel afirmen que en les paraules de la cantant només hi havia agraïment. Un missatge de suport per tot el que el col·lectiu ha fet per ella durant tota la seva trajectòria professional.

Recordem que la vídua de Paquirri és un referent al món gai i sempre han estat amb ella fent-li costat i acompanyant-la. Per això, l'emoció les va apoderar d'ella mentre era a l'escenari i devia voler sentir-se com «una més de vostès»

.

El seu entorn reafirma que no va sortir de l'armari i que mai no ha parlat de la seva vida més íntima. Encara que fa gairebé 20 anys sí que abordés el tema al programa de Jesús Quintero amb un missatge molt clar.

L'entorn d'Isabel Pantoja té una altra versió

Isabel Pantoja es va mostrar molt emocionada durant la seva actuació a la gala de Míster Gay 2022. Feia molt que no la vèiem tan entregada i tan nerviosa davant d'un públic molt eufòric. Tot i que va confessar no estar preparada per la mort de la seva mare i les polèmiques familiars, la veritat és que es va mostrar pletòrica.

Tant, que alguns pensen que es va emocionar i es va deixar portar pel moment, oblidant-se de la repercussió que tindrien les seves paraules. Una de les presents a la Plaça d'Espanya recorda com va ser el moment. «Quan va dir aquestes paraules, tota la plaça es va emocionar, fent entendre que estava sortint de l'armari, però jo crec que no ho va fer», va opinar.

Imatge d'Isabel Pantoja a l'Orgull de Madrid.
Isabel Pantoja només va agrair el suport del col·lectiu LGTBI+ | EP

Luis Rollán, gran amic de la cantant, va fer la mateixa apreciació i va que va descartar que es tractés d'una confessió. «Jo el que crec és que va donar suport a tantíssima gent que l'hem seguit durant tota la seva carrera», va comentar.

A més, l'entorn de la mare de Kiko Rivera assegura que la seva intenció no és ser cap referent de res ni un exemple. L'única cosa que vol és que la gent visqui la vida en llibertat, sense etiquetes o noms.

«Isabel va dir el que va voler dir, si hagués volgut dir una altra cosa, ho hauria dit», sentencien els que la coneixen. I és que tot el que surt de la seva boca està perfectament meditat, conscient que serà analitzada constantment.

▶️ Isa Pantoja entra en crisis tras las duras acusaciones que ha recibido de alguien muy cercano