Alba Carrillo amb un gran somriure

L'acomiadament d'Alba Carrillo revela el poc que cobren a 'Ya es mediodía'

Parlem amb un representant i ens dona una dada clau

Alba Carrillo és una cara fonamental per entendre el funcionament de Telecinco, per això és tan estranya la decisió que han pres amb ella. Ens hem posat en contacte amb un dels millors representants del mercat i ens ha revelat una dada clau. A Catalunya Diari hem descobert quant cobren els tertulians de 'Ya es mediodía': hi ha una gran sorpresa.

Alba Carrillo, segons ens han explicat, era una de les millors pagades, però el sou tampoc no varia tant d'un col·laborador a un altre. Ens asseguren que els responsables del programa han estat molt de temps darrere d'un rostre força polèmic. Volien contractar Olvido Hormigos, però ella sempre s'ha negat perquè l'oferta és poc atractiva.

Tenint en compte les dades que ens han facilitat, Alba ha deixat de guanyar al voltant de 120 € per aparició. Ens asseguren que alguns col·laboradors reben 100 € perquè són menys populars o perquè en tenen menys a aportar. El nombre de vegades que convoquen un tertulià o un altre durant la setmana depèn de l'actualitat.

Alba Carrillo, visiblement molesta i parlant, en un plató.
Alba Carrillo sempre estava disposada a entretenir tothom. | Mediaset

Els espectadors de 'Ya es mediodía' han perdut un pes molt pesat: Carrillo sempre estava disposada a entretenir tothom. La nostra bloguera Marina Esnal, autora d'aquesta exclusiva, assegura que alguns companys d'Alba han intentat fer pressió. Pensa que la decisió encara no és ferma, però a Semana garanteixen que sí, que tot està decidit des de fa setmanes.

Alba encara no ha trencat el seu silenci, des de Catalunya Diari ens hi hem posat en contacte i de moment no vol parlar. És una actitud estranya, ja que sempre és molt generosa amb tots els periodistes i respon totes les preguntes. Guardarà silenci durant un temps i mentre circulen tota mena de teories sobre ella.

Alba Carrillo no esperava l'acomiadament

Prendrà accions legals? De moment no hi ha res confirmat, però a Semana no descarten aquesta possibilitat. La model està molt dolguda perquè no s'esperava l'acomiadament, tot anava bé i li ho han notificat per sorpresa.

Alba és una dona lluitadora, prova d'això és que s'ha arribat a enfrontar al català Jorge Javier Vázquez en ple directe. De fet, la seva mare va denunciar el presentador de Badalona i això va provocar que Carrillo es convertís en la rival més gran del català. Tot i això, el seu acomiadament no té res a veure amb aquest assumpte, està relacionat amb la famosa Operació Deluxe.

Primer pla Alba Carrillo plorant
Alba Carrillo no s'esperava el seu acomiadament. | Mediaset

L'ex de Fonsi Nieto, segons han explicat, està vinculada a l'Operació Deluxe i el nou cap de Mediaset no li ho perdona. La nostra font ens ha confirmat que de mica en mica «s'ha anat carregant» a tothom que estigués relacionat amb la trama. La llista és infinita: Carlota Corredera, Rociíto, Rosa Benito, Rosario Mohedano i molts més.

Alba Carrillo considerava que tenia un bon sou

Abans de ser acomiadada, Alba va atacar Jorge Pérez i el va acusar de no aportar-ne un bon contingut. Va recordar que la secció 'Fresh' de 'Ya es mediodía' és molt curta i que moltes vegades només tenen temps per saludar. Segons va explicar, estava d'acord amb el sou perquè era participar-hi durant poc temps, però no tots pensen igual.

La nostra font ens assegura que hi ha famosos que no volen estar al programa perquè els caixets no són molt elevats. Ara bé, hem de tenir en compte el matís que va fer Carrillo: la secció de cor gairebé no ocupa temps dins del programa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!