Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Jorge Pérez parlant amb les mans juntes i Alicia Peña somrient amb la mà aixecada i una bossa i un abric marrons al braç

L'actitud cridanera que delata Jorge Pérez enmig de la seva crisi amb Alicia Peña

Jorge Pérez posa rumb a Hondures per participar en 'Supervivientes: All Stars' enmig d'una crisi amb Alicia Peña

Jorge Pérez, conegut per la seva participació en la televisió, torna a ser al centre de l'huracà mediàtic. Els rumors sobre una possible infidelitat amb Alba Carrillo han posat en perill la seva relació amb Alicia Peña.

La situació es va intensificar quan, fa uns dies, van tenir un aldarull amb periodistes. Enmig d'aquest escàndol, Jorge va anunciar que no volia tornar a la televisió.

Tot i això, en un gir inesperat, s'ha confirmat que Jorge participarà en el reality show Supervivientes: All Stars, contradient les seves pròpies paraules. Aquesta decisió ha sorprès molts en contradir-se i per la decisió de marxar després d'estar en un mal moment del seu matrimoni.

Primer pla de Jorge Pérez amb la cara somrient al plató de 'Supervivientes'
Jorge Pérez es contradiu en participar en 'Supervivientes: All Stars' | Mediaset

L'aldarull de la parella per les acusacions de la possible infidelitat

Els rumors van començar quan es va especular sobre una possible relació entre Jorge Pérez i Alba Carrillo. Les xarxes socials i els mitjans de comunicació no van trigar a fer-se ressò d'aquesta suposada traïció.

Des de llavors, s'ha posat en dubte l'estat de la relació. No hi ha dubte que es troben en crisi, però no se sap si acabarà o no dinamitant la relació.

Pel que sembla, Alicia estaria disposada a donar el benefici del dubte al seu marit. Motiu pel qual l'hauria defensat davant de tantes acusacions que ha rebut.

Captura de 'Festa' amb Alba Carrillo en plató seriosa amb llavis vermells i brusa negra i Jorge Pérez parlant amb gorra i abric negres i un nadó als braços amb Alicia Peña parlant amb les mans juntes i abric blanc
L'altercat d'Alicia Peña i Jorge Pérez amb la premsa | Mediaset

Tot i això, la situació sembla que continua estant força candent. Tant, que va arribar a un punt crític quan la parella va tenir un enfrontament amb periodistes.

Durant aquest altercat, Alicia Peña va expressar la seva indignació amb els mitjans, exclamant "No teniu cor" i amenaçant de trucar a la Guàrdia Civil. De fet, va haver de ser el mateix Jorge qui va posar la calma en aquest enfrontament.

No hi ha dubte que aquest incident va mostrar la tensió palpable en la parella, que es troba sota un escrutini constant.

Es confirma la participació de Jorge en Supervivientes: All Stars

Jorge Pérez va declarar fermament que no tenia intenció de tornar a la televisió a causa de la mala imatge que n'estaven projectant. "Prefereixo posar-me l'uniforme o fregar plats abans que tornar-hi", va afirmar

Aquestes paraules semblaven ser la darrera declaració de Jorge sobre la seva carrera televisiva. Hi deixava clar el seu descontentament amb la manera com se l'havia tractat públicament. Ara bé, el destí tenia uns altres plans.

En un sorprenent canvi de rumb, es va confirmar recentment que Jorge Pérez serà concursant en la nova edició de Supervivientes: All Stars.

Captura de Jorge Pérez amb Sandra Barneda al paltó de Supervivientes
Jorge Pérez sorprèn amb la seva participació en 'Supervivientes' | Mediaset

De fet, ja se l'ha vist a l'aeroport amb la resta de companys per posar rumb a Hondures. Abans d'enlairar-se va voler explicar com se sent amb aquesta experiència.

"Soc el desè concursant i superemocionat de poder compartir cartell amb totes les estrelles que hi seran. Nerviós, amb moltes ganes i bé, afrontaré aquest repte, perquè per a mi realment és un repte en què em vull superar a mi mateix ", va declarar.

A més, ha reconegut que el que més trobaria a faltar eren "la meva dona i els meus nens, però bé, sé que em donaran suport de manera incondicional".

Jorge Pérez seriós en samarreta negra i motxilla a l'esquena i un micròfon vermell davant
Jorge Pérez se'n va a Hondures enmig d'una crisi amb Alicia Peña | Europa Press

Arran de la confirmació de la seva participació en el concurs, molts es pregunten com afectarà aquesta decisió a la seva relació amb Alicia Peña. A més, es qüestiona si podrà controlar la pressió mediàtica que inevitablement comportarà la seva participació en el reality.

Alicia Peña, per la seva banda, ha mostrat un suport constant al seu marit, malgrat les dificultats. No obstant això, la participació de Jorge en el reality podria posar a prova la seva relació de noves maneres.

Els fans estan ansiosos per veure com es mou en aquesta nova aventura. Tot i que el que genera més interès és saber quin impacte tindrà això a la seva vida personal en la seva relació amb Alicia Peña.