Imatge de l'actor Armie Hammer, en un 'photocall'

L'actor de Hollywood que durant el desconfinament va deixar la catifa vermella per fer de paleta

Armie Hammer va passar part de l'estiu ajudant un amic en la reconstrucció d'un motel a Califòrnia

Amb l'arribada de la crisi sanitària i el confinament, moltes persones van aprofitar per descansar dels seus treballs i projectes per centrar-se en la família. Tot i això, aquest no va ser el cas de l'actor Armie Hammer, que va agafar un camí totalment diferent de l'esperat. Segons ha explicat ell mateix en una entrevista a 'Jimmy Kimmel Live!', durant el confinament va decidir ajudar un amic en la reforma d'un motel, situat al Joshua Tree National Park, a l'estat de Califòrnia.

Hammer ha explicat al programa de la cadena nord-americana ABC que «he estat molt productiu, he tingut molta sort. El món se'n va en orris, és l'apocalipsi, però per sort el meu amic Ashton Ramsey havia comprat un antic motel enmig del desert». El protagonista de 'Call me by your name' ha comentat que «vaig tornar de les illes Caiman, on havia estat a l'inici de la quarantena, i vaig dir-li a l'Ashton que no tenia res a fer. Així que em va preguntar si volia viure amb ell en el motel abandonat i ajudar-lo en la reforma».

No tenia una cosa millor a fer

Tot i estar acostumat a vestir de gala i desfilar per la catifa vermella, Armie Hammer va deixar de banda el seu rol d'estrella de cinema per ajudar el seu amic durant bona part de l'estiu. En aquest sentit, ha fet broma, assegurant que «creus que tenia una millor cosa a fer? Era a casa meva, literalment traient-me els mocs i mirant com de lluny podia llançar-los. No tenia cap altra opció».

L'actor nord-americà, casat amb la també actriu Elizabeth Chambers, ha admès que té bona mà amb les eines, tot i que considera que només va encarregar-se de fer treballs bàsics de peó. Hammer ha revelat que va estar treballant polint sòls, enguixant parets o movent coses. «No vaig fer res relacionat amb l'electricitat, per exemple. Mira'm, confiaries amb mi per tocar els cables? De cap manera!».

En una entrevista a finals de mes d'agost, Armie Hammer ja havia lloat la figura del seu amic Asthon Ramsey, destacant el paper que havia tingut en la seva vida i agraït per la seva amistat. «En els últims dos mesos he viscut amb ell, he treballat amb ell, he passejat amb ell. Ha estat un molt bon amic i un excel·lent cap. Ha estat el millor suport que un podria haver desitjat i per això vull donar-li les gràcies i dir-li que l'estimo».