Suso Álvarez i Alejandra Rubio a La Isla de las Tentaciones

Perilla el futur d’Alejandra Rubio i Suso a 'La isla' per unes paraules desafortunades

Les paraules dels col·laboradors cap als concursants, i entre ells, no van passar desapercebudes

Ara fa un any, Alejandra Rubio s'estrenava com a col·laboradora de Telecinco, envoltada de crítiques sobre la seva manera de comunicar-se. Ara, la filla de Terelu Campos treballa com a col·laboradora en un dels programes estrella de la cadena, 'La Isla de las Tentaciones', tot i que la seva participació en els debats no ha quedat exempta de polèmica.

La participació de la néta de Maria Teresa Campos i de Suso Álvarez en el debat de l'exitós reality penja d'un fil per la seva polèmica forma de dirigir-se cap als diferents concursants posen a prova el seu amor a la República Dominicana.

Entre altres coses, Alejandra Rubio va arribar a mostrar-se especialment crítica amb Tom en assegurar que «té una immaduresa tremenda, és un nen jugant amb les persones i en això hem de ser durs amb ell, utilitzant a una persona per fer el seu joc». Instants després, la jove s'atrevia a donar-li un consell a Melyssa: «No poder estar separat de la teva parella durant 20 dies és tòxic, dependent».

Les petites ficades de pota de Suso i Alejandra

No obstant això, un dels comentaris fets per la filla de Terelu ha causat més rebombori a les xarxes socials, quan aquesta es va dirigir cap a una de les temptadores assegurant que era «el típic perfil de tia que treballa a la nit i es lia amb tots». Després d'aquesta desafortunada opinió, Kiko Matamoros la renyava en directe recordant-li que la seva parella, Álvaro Lobo, també treballava al món de la nit.

Per la seva banda, Suso Álvarez va arribar a dir-li a Alejandra Rubio que l'únic motiu pel qual li queia bé Yun, una de les temptadores de l'illa, era perquè no la veia competència de cara a la relació amb el seu xicot, cosa a la que la jove responia amb un «¡quina subnormalitat dius tio!», pensant que ningú l'estava escoltant.

Després d'aquestes petites ficades de pota, l'audiència no ha dubtat a demanar que no es torni a convocar a Alejandro Rubio ni a Suso Álvarez per propers debats de 'La Isla de las Tentaciones'.