Muntatge fotogràfic amb una imatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco

Rocío Carrasco reapareix amb un missatge clar que afecta la seva filla

La mare de Rocío Flores ha tornat a primera línia dels mitjans per l'homenatge de Rocío Jurado

És cert que Rocío Carrasco porta molts anys callada. La filla de Rocío Jurado sempre guarda silenci sobre totes les qüestiones referides als seus fills, amb els quals no es parla des de fa 8 anys. Malgrat això, l'exdona d'Antonio David Flores ha anat apareixent públicament.

La seva última aparició, a excepció de les seves col·laboracions puntuals a  'Lazos de sangre' de TVE, va ser en una roda de premsa on va anunciar l'homenatge a la seva mare. Rocío Carrasco va preparar el museu, els espectacles i tot el que la seva mare li va deixar.

Això va ser al gener. La dona de Fidel Albiac estava molt entusiasmada per l'espectacle-homenatge a la seva mare 'Qué no daría yo por ser Rocío Jurado'. Desgraciadament, la irrupció de la pandèmia va destrossar tots els plans de Rociíto, que es va veure obligada a esperar per a poder dur a terme aquest gran projecte.

El coronavirus ha castigat molt a Rocío Carrasco. Després de tot aquest temps absent, la filla de Rocío Jurado ha anunciat el seu retorn. L'exdona d'Antonio David Flores ha reaparegut després d'haver estat totalment amagada.

Aquest esperat retorn sol se centra en l'homenatge. És probable que Carrasco torni a realitzar una altra roda de premsa per a tornar a explicar l'homenatge, així com les noves mesures de seguretat i d'higiene per a evitar els contagis de coronavirus.

Rocío Carrasco segueix igual amb la seva filla

El que és clar és que en aquesta tornada, la filla de 'La més gran' continua guardant silenci sobretot pel que fa a Rocío Flores. Recentment han estat molts els rumors que apunten al fet que mare i filla tornen a estar més distanciades que mai.

Rocío Flores ha comentat en més d'una ocasió que li agradaria tenir un acostament amb la seva mare. La resposta de Carrasco ha estat clara i evident: no. Serà interessant veure com evoluciona l'espectacle-homenatge a Rocío Jurado, ja que no seria d'estranyar que Rocío Flores vulgui acudir per a veure tot el que va significar la seva àvia en el món de la música. No és cap bogeria pensar que mare i filla puguin coincidir.

El que és clar és que Rocío Carrasco ha reaparegut i tot segueix igual, ni una sola paraula sobre els seus fills ni sobre tots els rumors que circulen sobre ella. El missatge és molt clar i contundent: Rocío Carrasco passa de la seva filla.