Ángela Dobrowolski, mujer de Josep María Mainat, con peluca blanca y gafas de sol atendiendo a los medios a las puertas de su casa

L'estratègia amagada rere la perruca blanca de la dona de Mainat que ho explica tot

L'actual parella de Josep Maria Mainat canvia diàriament la seva aparença

El cas del presumpte intent d'assassinat de Josep María Mainat a les mans de la seva dona, Ángela Dobrowolski, continua acaparant minuts de televisió a causa de les informacions tan surrealistes que estan sortint diàriament. Des que es conegués la notícia, peculiars personatges han anat apareixent com si es tractés d'un thriller.

L'entrevista a Alina amb al·lusions a pràctiques de vudú, Gabriel el ‘scort’, gairebé una vintena de persones suposadament vivint a casa de Mainat dels quals no hi ha hagut ni rastre en aquests dies, el productor en parador desconegut i les entrades i sortides d'Ángela del domicili familiar amb tota classe de perruques, ha aixecat gran controvèrsia.

Una nova col·lecció de perruques i ulleres de sol

Per què porta l'encara dona de Mainat perruques i ulleres de sol quan ja tothom coneix el seu rostre després d'haver participat en un programa de televisió? L'estudiant de medicina sembla haver-se fet amb una bona partida de tota classe de perruques perquè els mitjans presents a la porta de la seva casa no aconsegueixin captar una imatge real seva.

Ángela Dobrowolski con peluca negra y gafas de sol
Dobrowolski amb una altra perruca de la seva col·lecció | Telecinco

Els reporters són testimonis de la varietat que Ángela té d'estilismes amb els quals cada dia sorprèn. Cabelleres de tota mena de colors i estils, ulleres enormes i l'obligatòria mascareta impedeixen fer-nos una imatge actual del rostre de l'alemanya. La imatge que dóna diàriament no pot ser més surrealista però sembla que tot respon a una intencionalitat.

La vertadera raó de les seves perruques

Laura Fa, col·laboradora de 'Sálvame' que es troba diàriament a les portes del domicili de Mainat, explicava així l'obsessió d'Ángela d'ocultar-se. «Ángela no vol que, quan tot això passi, quedi la seva imatge documentada. Si els seus fills busquen en Google, que mai la vegin envoltada de premsa ni de policia» explica Laura en un podcast a la revista 'Lecturas'.

 

Josep María Mainat i Ángela Dobrowolski tenen una nena de vuit anys, i és pel bé d'ella i dels seus altres fills la raó per la qual s'oculta sota perruques. «Ara mateix, la nena té vuit anys. Si veu a una senyora amb perruca, no cau en el fet que és la seva mare» assenyala Laura Fa. Sens dubte tot un serial que lluny està d'acabar i els personatges del qual no fan més que continuar alimentant la polèmica.