La presentadora Lara Álvarez a 'Supervivientes'

Lara Álvarez s'obre com mai i es confessa: «Vaig necessitar ajuda»

La presentadora de Telecinco ha concedit una entrevista a 'Diez Minutos'

Lara Álvarez ens té acostumats a mostrar el seu millor somriure a la pantalla. La carismàtica presentadora asturiana s'ha convertit en una de les cares més visibles de Telecinco amb la seva participació en dos dels formats estrella de la cadena: 'Supervivientes' i 'Gran Hermano'.

Encara que la seva enorme professionalitat l'ha portat a mantenir sempre una actitud positiva davant de les càmeres, Lara Álvarez ha travessat moments molt durs al llarg de la seva vida. Són diverses les situacions que ha hagut de viure les que l'han portat a recórrer a tota mena d'ajuda professional i espiritual.

«Jo sempre he estat molt conscient que tant l'amor, la sort i el treball ha arribat a la meva vida d'una manera fonamental. Però arriba un punt que sents una insatisfacció permanent i t'adones que el problema està en tu i que has de començar a gaudir de les coses que tens», ha confessat la presentadora a 'Diez Minutos'.

Lara Álvarez s'obre en canal en una entrevista a 'Diez Minutos'

Aquest inconformisme insaciable de Lara Álvarez la va portar a sol·licitar l'ajuda d'una 'coach' personal fa uns anys, encara que també va recórrer a l'ajuda psicològica per enfrontar un succés molt tràgic: la mort de la seva àvia.

«És una cosa que recomano a la gent quan se senti perduda. Quan es va morir la meva àvia vaig necessitar ajuda psicològica perquè m'orientés una mica a passar aquest dol», ha explicat l'estrella de Telecinco amb motiu de la presentació de la seva nova fragància: 'Wild Soul by Lara Álvarez'.

Després de recórrer a l'ajuda psicològica, la presentadora va optar per mantenir la seva estabilitat mental a través de l'ajuda espiritual, gràcies a la qual ha aconseguit entendre la seva personalitat i romandre amb els peus sobre la terra.

«Després he tingut guies espirituals fantàstics perquè estic molt connectada al tema de les energies i de la connexió amb la natura. A la fi descobreixes moltes coses del teu propi caràcter. No em canso d'obrir la ment i descobrir coses noves», ha assegurat en l'entrevista concedida a 'Diez Minutos'. A més de conèixer el nou projecte de Lara Álvarez, l'entrevista ens ha servit per conèixer una mica més a la presentadora asturiana, que s'ha obert en canal per mostrar la seva faceta més real.

«Ja la meva feina fa que t'hagis de posar caretes, que és el perfeccionisme de la imatge, i això moltes vegades no és real. Jo no sóc una dona que està tot el dia somrient i m'enfronto a problemes. A cap i a la fi, el que intento mostrar és una cara real del que sóc», ha tancat la presentadora.