Un concursant de 'Pasapalabra' amb el rosco del programa al voltant

«Amb la V». 'Pasapalabra' viu el moment més desconcertant del programa

Luis va protagonitzar una resposta que ha sorprès a molts seguidors

'Pasapalabra' ha deixat sense paraules a milers d'espectadors, sobretot a aquells naturals del País Basc, a causa d'una resposta del 'rosco' que va donar per vàlida el programa davant la sorpresa de molts seguidors. Tot i la polèmica, la contestació és correcta com va explicar posteriorment el presentador andalús, Roberto Leal.

«Natural de la comunitat autònoma a la qual pertany la província de Guipúscoa»

«Amb la V, natural de la comunitat autònoma a la qual pertany la província de Guipúscoa», va ser la pregunta plantejada per Roberto Leal al concursant, Luis. La resposta era molt senzilla i de seguida ve al cap: «Basc».

Però no va ser tal com tots pensaven que anava a respondre, ja que el participant va respondre «biscaí» amb molta originalitat. Una rèplica gens usual, ja que normalment es fa referència amb aquest nom a aquells que són de Biscaia i no de Guipúscoa.

La resposta vàlida de Luis que va deixar a tots sorpresos

Després de la resposta de Luis, Roberto Leal va donar-la per vàlida de forma imminent i després va explicar per què la va donar per bona: «Has dit 'biscaí' i ho recull la Reial Acadèmia de la Llengua Espanyola (RAE)», va aclarir el presentador d'Antena 3.

«Encara que l'habitual és basc, que és la resposta que teníem nosaltres, l'altra està en desús, però la recull la RAE, tal qual, en una de les seves accepcions. Per tant, resposta correcta», va dir. Amb tot, aquest estrany moment ha provocat reaccions com les següents: