Fotomuntatge de Xavier Deltell i la Família Reial.

L'actor i humorista català que podria formar part de la Família Reial molt aviat

Un humorista català hauria declarat el seu amor a una persona de la Família Reial

Ja fa unes setmanes que una nova edició del programa estrella de TVE, MasterChef Celebrity, es posava en marxa amb l'arribada del nou curs escolar. Nous famosos es posaven al davant dels fogons per convertir-se en el millor xef i guanyar el concurs de cuina més prestigiós.

Però, tot i que el protagonisme se l'emporten els diferents plats que han de preparar seguint les ordres dels presentadors, de vegades tenim el privilegi de conèixer més a fons els concursants que passen per aquest programa, com també les noves amistats i els idil·lis que sorgeixen. I aquesta vegada no ha estat l'excepció.

I és que ara s'ha pogut saber que un famós humorista i actor català podria començar a formar part ben aviat ni més ni menys que de la Família Reial espanyola.

A la llum la veritable relació entre Xavier Deltell i la cosina del rei Felip

Amb l'emissió dels nous programes de MasterChef, hem pogut veure la bona sintonia entre Xavier Deltell i la cosina del rei Felip VI, María Zurita.

I és que tots dos, concursants d'aquesta nova edició, no dubtaven a declarar-se el seu amor al plató de forma continuada, sent tots els companys del programa testimonis d'aquest fet.

Foto de Xavier Deltell, María Zurita i la resta de concursants de 'Masterchef Celebrity'.
Xavier Deltell declarant el seu amor a la cosina del rei Felip a 'MasterChef'. | RTVE

Tanmateix, i per si encara quedava algun dubte, una altra concursant del programa, María Escoté, ha revelat més coses i ha deixat clar quina és la seva relació actualment.

«Tenen molt de feeling. De fet, després tenim un esdeveniment i venen tots dos junts». A més, ha confessat que no és la primera vegada que Xavier Deltell i la cosina del rei apareixen junts de forma pública després del seu pas pel programa.

▶️ El vídeo de la setmana

«Xavier Deltell i María Zurita, qui ho hagués dit! Però ja us dic jo que això acaba en boda a palau», ha prosseguit.

Sens dubte, unes paraules que indiquen que podríem estar davant de la parella de l'any. I a més, si el casament s'arribés a produir, estaríem davant d'un nou membre de la Família Reial.

I és que el català es convertiria en familiar del rei Felip, com també de Letícia i de les seves filles, un fet que només el temps acabarà confirmant o, per contra, desmentint-ho.