Miguel Marcos

El petó amb una altra dona que deixa a Miguel Marcos molt més tranquil

El marit de Belén Esteban respira tranquil en saber que tot està arreglat

Miguel Marcos respira tranquil en comprovar que la seva dona va solucionant els conflictes que tenia amb alguns col·laboradors de Sálvame. Quan Belén va tornar després de patir l'accident al plató, va haver d'enfrontar-se a nombroses qüestions. Una d'elles, la que li va causar més dolor, va ser no haver estat convidada a l'aniversari de Terelu.

Així ho va manifestar l'esposa de Miguel només aterrar al programa. Semblava que s'obria una bretxa entre les dues amigues en comprovar que no era a la llista de convidats de les dues festes. Belén va callar el seu malestar amb la filla de María Teresa i va aprofitar la seva reincorporació per deixar-lo anar en directe i ara sembla que han solucionat els seus problemes.

Miguel Marcos celebra el petó amb què se signa la pau

Miguel és la persona encarregada d'aplacar la ira de Belén quan aquesta esclata davant d'allò que considera injust. Des del seu retorn a la feina, el sanitari ha estat molt pendent a la seva dona i als seus conflictes amb els companys. L'únic que vol és un estada al plató tan tranquil·la com sigui possible, encara que de vegades això és una tasca molt complicada. Sobretot, perquè la col·laboradora ha rebut un toc d'atenció per part de la direcció perquè es mulli més en les qüestions que tinguin a veure amb ella. Potser és per això que Belén va revelar en directe com estava de decebuda amb Terelu per no haver-la convidat a les seves festes d'aniversari.

Hi va haver dues festes i a cap de les dues Terelu va tenir en compte l'esposa de Miguel, i això que l'empresària sí que la va felicitar. «Li vaig dir: "Me'n deus una", i ella em va dir: "Quan vulguis". I a mi el que em dol és això, que no m'invités, perquè no soc una companya, soc la seva amiga», va explicar Belén molt molesta.

Foto de Belén Esteban al plató de 'Sálvame'.
Belén Esteban va explicar el motiu de l'enuig amb Terelu. | Telecinco

L'amistat entre les dues va més enllà dels platós de televisió i, per això, l'ex de Jesulín es va sentir molt decebuda. «Ella ha estat en els moments més difícils de la meva vida i m'ha explicat coses que ningú no sap i em dol», afegia.

Conscient plenament de l'enuig de Belén, Terelu va decidir tancar-ho tot amb un missatge en directe que es va afanyar a revelar. «M'ha enviat un WhatsApp molt bonic, m'ha fet una explicació, que ella pensava una cosa, Terelu, que et perdono, un petó», deia mirant a càmera.

Miguel Marcos està feliç per la reconciliació

La dona de Miguel Marcos ha solucionat el seu malestar amb la germana de Carmen Borrego després d'una conversa amb ella. Tot i això, Terelu no volia quedar com la dolenta de la pel·lícula i va aprofitar la seva presència al plató per explicar què va passar.

«Li vaig dir: "Belén, bonica, vaig pensar que no estaves a Madrid", no em va cridar l'atenció que ho fes a la televisió, però em vaig preocupar perquè no era la meva intenció», va explicar. Per les dues parts està tot solucionat i Miguel no pot estar més orgullós de com la seva dona ha portat la polèmica.

De fet, comença el compte enrere per a l'aniversari de Belén Esteban i, gràcies a la reconciliació, Terelu ja compta amb la seva invitació. «Sí, convidaré Terelu al meu aniversari al novembre», revelava. Les festes d'aniversari de Belén són tot un esdeveniment a Mediaset. Són pocs els famosos que se la perden i gaudeixen de la gran festa que sempre prepara en una coneguda discoteca de Madrid.

▶️ Vídeo del dia