Primer pla de Patricia Conde somrient

Patricia Conde espanta els seus hereus en revelar què passarà quan no estigui viva

Patricia Conde és una de les concursants estrella de MasterChef

Patricia Conde ha començat un dels reptes laborals més grans de la seva vida. La presentadora i humorista ha fitxat per ser una de les concursants de MasterChef.

La val·lisoletana de 42 anys va començar a treballar com a model amb 14 anys. Es va presentar a Miss Espanya, representant Palència. Poc després, va començar a treballar a la televisió, com a reportera de El Informal, a Telecinco, entre altres treballs.

Tot i això, el seu salt a la fama es va produir gràcies a presentar durant 5 anys Sé lo que hicisteis, a La Sexta, al costat d'Ángel Martín. Atrevida, una mica malapta, sense pèls a la llengua i amb un punt d'ingenuïtat, es va guanyar els espectadors amb facilitat. «No és normal la persona que es va veure a Sé lo que hicisteis. Si existís aquesta persona, a mi no em cauria bé, però a la gent li agradava i li feia moltíssima gràcia», explica Patricia a El Confidencial.

Després d'aquell èxit aclaparador, van venir anys de certa sequera, encara que gairebé mai no ha deixat de treballar. Una segona etapa professional arribava amb el fitxatge per Movistar+, on ha presentat diversos espais.

En paral·lel, Patricia era notícia per dos aspectes força complicats relacionats amb la seva vida privada. La seva boda i el divorci amb el mallorquí Carlos Seguí va tenir de tot menys tranquil·litat. Fruit d'aquest amor, va néixer Lucas, el 2013.

D'altra banda, va aparèixer al llistat de deutors a l'Agència Tributària, amb un deute superior al milió i mig d'euros. La qüestió continua sense solucionar-se i està a les mans de la justícia. Ara, la presentadora debuta en un programa de telerealitat i sorprèn, de nou, els seus seguidors

Patricia Conde anuncia què passarà quan no estigui viva

Patricia Conde ha explicat amb pèls i senyals com està vivint aquesta experiència artística, allunyada d'allò que sempre ha fet. «Quan em va arribar la proposta, em va costar dir que sí, perquè no ho coneixia. Sempre havia treballat amb guió. Jo soc intèrpret, però moriré i continuaran posant 'ha mort la presentadora'. I potser ressuscito i tot per dir: 'a veure!'».

Malgrat aquestes reticències inicials, el seu pas pel reality de cuina MasterChef està sent tot un èxit. «De sobte un dia veus la llum al final del túnel i ja saps com ho pots fer. Descobreixes que has de jugar i decideixes jugar fins que arriba la dualitat. Què vull donar a entendre a l'audiència?».

La Patricia està triomfant amb plats que barregen el bon gust amb l'humor. Les seves 'mandonguilles el que diguis', van triomfar contra tot pronòstic i el jurat del concurs hi va acabar mullant pa. Patricia ha hagut de posar-se les piles per aprendre a cuinar, alhora que està força preocupada per la imatge que en quedarà després del concurs.

Patricia Conde ha protagonitzat un simpàtico sketch amb Dani Martín
Patricia Conde embarca en una nova aventura televisisva. | GTRES

«Un dia li vaig dir a Pepe, "però si avui soc una mare que va a escola a deixar el seu fill i després va amb les altres mares a prendre's alguna cosa mentre ells juguen". Jo no vaig per la vida dient: soc aquí, soc superdivertida. El que faig és molt subtil», afirma Patricia Conde.

Ella confessa que és una persona tímida, malgrat que aparenti el contrari. De fet, la imatge pública que dona és la d'un personatge que no correspon a la Patrícia reial. Al reality és, potser, on veurem la Patricia Conde més genuïna i propera a la que existeix quan s'apaguen les càmeres. Ara viu un moment que ella mateixa defineix «de perfil baix».

«Vaig aprendre una vegada a ser de perfil baix i m'encanta», explica contenta.També ha fet un grup d'amics nou amb els participants del programa. A més del grup de mares del col·le, de les seves amigues de Valladolid i de les de Mallorca, ara té una nova 'pandilla', amb la qual quedar i compartir els seus problemes i històries.

La vida està somrient a Patricia Conde.

▶️ Vídeo del dia