Concha Velasco

Concha Velasco es cansa de mentir i revela qui és el veritable pare del seu fill

Concha Velasco pensa que el més encertat és explicar la veritat

Concha Velasco forma part de la història d'Espanya per molts motius, però n'hi ha dos que ressalten: la seva impecable carrera i la seva apassionant vida. S'ha esforçat molt perquè els mitjans només es fessin ressò dels seus mèrits professionals, però no pot lluitar contra allò impossible. És una estrella i ha acabat comprenent que el públic la vol conèixer a fons.

Concha Velasco va estar casada amb Paco Marsó, un director de teatre que va crear escola perquè era un veritable geni de l'espectacle. Junts van tenir un fill, però l'actriu ja en tenia un altre d'un home que ha protegit fins al final dels seus dies. Sempre que li preguntaven mentia i canviava de tema, no li interessava crear un escàndol.

Manuel Velasco i Concha Velasco.
Concha Velasco sempre ha lluitat pel bé de la seva família | Trendings

Concha conèixer millor que ningú com funciona el negoci del cor, per això sap que el més intel·ligent sempre és confessar la veritat. A l'última entrevista que va concedir al Deluxe va aclarir tots els dubtes i va revelar qui era el pare del seu fill gran: Fernando Arribas. Va ser una cara molt coneguda als anys 80, per això ha mantingut el secret tant de temps.

Concha va revelar que va mantenir una relació amb ell mentre estava casat, per això no va voler treure la veritat a la llum al seu moment. Ella mai ha amagat res, no hauria tingut cap problema a explicar-ho tot, però volia protegir Fernando. Segons ha explicat, en un primer moment es va plantejar interrompre l'embaràs, però va canviar de seguida.

«No, a aquest nen el tinc jo, aquest nen neix», es va dir l'artista quan era a les portes de la clínica a qui havia demanat ajuda. «Em vaig posar a fer la pel·lícula Libertad provisional a Barcelona, jo em desmaiava moltíssim i la gent em preguntava si estava embarassada», explicava. Velasco, fent gala de l'humor que la caracteritza, va fer aquesta confessió a Jorge Javier Vázquez entre rialles.

Concha Velasco revela com era ser mare soltera

Concha va educar Manuel, el fill que va tenir amb Fernando Arribas, i assegura que no va tenir cap problema per tirar endavant. Sempre ha estat una dona treballadora i mai li han faltat les oportunitats, era i és la millor actriu del país. El director de fotografia es va desentendre de Manuel perquè estava casat, així que ella va agafar les regnes de la situació.

Primer pla de Concha Velasco
Concha Velasco té a l'esquena una carrera brillant | Europa Press

«Jo sempre he tingut una cua de gent per ser el meu xicot o amant, he estat una dona molt perseguida pels homes. No vaig viure malament el que va ser mare soltera», va explicar a l'última entrevista que va concedir a Telecinco. «Vaig reunir els meus pares i a tots i els vaig dir que tindria un nen i es van posar contentíssims, no va passar res», va confessar.

Velasco va parlar amb naturalitat d'un tema força delicat a la seva època i el seu testimoni va servir d'exemple per a moltes dones. És un referent per als seus companys, però també per a tots aquells que han hagut de superar obstacles a la seva vida. Els seus fills n'estan molt orgullós, mai ha donat problemes i sempre s'ha adaptat a les circumstàncies.

▶️ Vídeo del dia

Concha Velasco aclareix el que va passar

Concha, després de quedar embarassada de Fernando, va conèixer l'home de la seva vida: Paco Marsó, pare del seu altre fill. «Em vaig enamorar bojament d'ell i sabia que ell no era el pare de Manuel, però va decidir que el nen era seu». Manuel està molt agraït a Marsó, sempre en parla meravelles i ha heretat el seu talent artístic.

Ara, Velasco s'ha instal·lat en una residència situada als afores de Madrid, hi té temps de descansar i de recordar la seva fabulosa vida. Guarda anècdotes meravelloses que donarien molt de què parlar, però sempre ha estat extremadament discreta. Només parla d'allò que l'afecta, i per això ha protegit Arribas durant tants anys.