Primer pla de Rosa Benito enfadada.

Rosa Benito admet que els rumors són certs i que ella és la culpable

Rosa Benito queda en evidència en destapar-se la seva cara oculta

Rosa Benito és el membre del clan Mohedano que més en evidència ha quedat de manera pública. La seva verborrea l'ha feta caure en més d'una contradicció i hi ha qui diu que les seves mentides han provocat el seu acomiadament de Mediaset

Des que Rocío va decidir parlar, la seva tieta s'ha emportat la pitjor part. Sobretot, després d'escoltar allò que la seva neboda va explicar sobre la descaradura que Rosa li va fer a la seva mare quan ja estava malalta. Un mal gest que va quedar clavat al cor de la filla de la chipionera i que va provocar una tremenda decepció.

Rosa Benito va rebutjar La más grande quan estava malalta

Rosa va començar a generar interès mediàtic quan la Jurado va emmalaltir. Va ser en aquell moment quan la seva presència als platós es va fer més constant mentre revelava l'última hora de la salut de la seva cunyada.

La veritat és que ella sempre va estar al seu costat i sota l'ala protectora de Rocío, cosa que li feia molt especial, fins i tot per a la seva neboda. «Amb la Rosa tinc anècdotes amb què ella em treia un somriure, durant la malaltia i a Houston i per a mi això era molt important», va explicar.

Primer pla de Rocío Jurado.
Rosa Benito va deixar de costat la seva cunyada quan més la necessitava. | GTRES

Tanmateix, quan la popularitat de l'exdona d'Amador començava a despuntar, també ho va fer el seu afany de protagonisme. Un interès per estar als mitjans que la va portar a deixar de banda la delicada situació que travessava la família. «Hi ha una etapa en què ella, per aquest afany de voler col·locar-se en aquest món, potser no va estar a l'altura», va relatar Rocío.

La filla de Pedro Carrasco va explicar llavors com la seva mare va requerir les habilitats de perruquera de la seva cunyada quan ja estava feble per la malaltia. «Un Nadal, abans d'anar-nos-en a Houston definitivament, la meva mare era al llit i tenia moltes arrels als cabells. Vam entrar a l'habitació Fidel i jo i ens la vam trobar plorant, i ens va dir: «Mireu el que m'ha passat. He trucat a Rosa perquè em vingui a tenyir i m'ha dit: "Com he d'anar a tenyir si ara em pentinen a mi!"», va recordar Rocío.

Aquest moment fa referència a quan Rosa va començar a treballar a El programa de Ana Rosa i es trobava en maquillatge. Una descaradura que encara ressona a la memòria de Rocío en veure com la seva mare va acabar plorant per això.

Primer pla de Rosa Benito somrient.
Rosa Benito es va negar a pentinar la cantant perquè estava a la televisió. | Instagram

Rosa Benito i el dolor que va provocar difícil d'oblidar

Rosa Benito vivia el seu millor moment gràcies a la malaltia de la cunyada, que li va obrir les portes a la televisió, i on va començar a agafar-li el gust. El que potser desconeixia era el mal que va provocar a La más grande just quan més la necessitava. «A mi això em va doldre, aquesta descaradura va passar», reitera la filla de Pedro Carrasco. Tenint en compte la situació per la qual travessava la cantant, l'única cosa que volia era veure's bé, sobretot perquè els mitjans feien guàrdia a casa seva. «La meva mare era molt presumida i no li agradava veure's amb cabells blancs ni tan prima», recorda.

Davant la negativa de Rosa d'anar a pentinar-la, va ser Conchi, germana d'Ortega, qui va acabar anant a casa per atendre la seva mare. Rocío Jurado era perfectament conscient de com la dona del seu germà es guanyava un lloc a la tele gràcies a ella. No era la primera que vegada que la família es valia del bon nom de La más grande per viure'n, però això de Rosa va ser descarat.

Ella va acabar amb una cadira a El programa de Ana Rosa i la seva filla Chayo va posar rumb a Gran Hermano VIP, cosa que la Jurado no va encaixar bé. «Sé que no estava conforme i que va patir algun menyspreu. Es va sentir sola moltes vegades i contemplava amb molta tristesa que tots se n'anessin 'ubicant' quan ella no tenia clar què passaria», va concloure Rocío.

▶️ Vídeo del dia