Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb fotos de Rocío Carrasco i Ana Milán.

L'actriu Ana Millán, al centre de la polèmica pel seu atac a Rocío Carrasco

Ana Milán fa un comentari que ofèn els seguidors de la filla de la Jurado

Ana Milà presumeix de no mossegar-se la llengua. Sempre diu tot el que li passa pel cap, sense importar-li el que puguin dir els altres. Compta amb un gran suport a les xarxes socials, així ho demostra els 700.000 seguidors que té a Twitter.

Molts espanyols, sobretot els més joves, la van començar a descobrir en aquestes plataformes a partir del confinament. Amb el seu sentit de l'humor va aconseguir guanyar-se el cor de molta gent. Però de vegades, no tots els comentaris agraden als seus fans, com es va poder veure aquest dimarts.

D'una manera una mica innocent, Ana Milán es preguntava pels motius pels quals havien caigut les audiències de Telecinco i Sálvame. Va rebre milers de respostes i moltes d'aquestes van assenyalar que tota la culpa era de Rocío Carrasco per la seva docusèrie.

Encara que aquest programa havia aconseguit enganxar els espectadors gràcies a la filla de Rocío Jurado, la cadena va 'cremar' en excés el personatge. I és que aquesta va aparèixer moltes vegades a diferents programes de Mediaset, i allò, possiblement, li va acabar passant factura.

Una seguidora li va contestar que «el declivi va començar amb el documental de Rociíto. Hi va haver una imposició de criteris injusta i polititzada a la majoria de programes, i se'ls ha girat en contra. Així de simple».

Foto d'Ana Milán.
Ana Milán és molt activa a les xarxes socials | Europa Press

Una altra deia que «van ficar el tema de Rociíto tantes vegades que la gent va acabar farta». Per algun motiu que no se sap, l'actriu els va acabar donant un like. Possiblement perquè estigués d'acord amb aquestes opinions o simplement com a agraïment per haver-li contestat.

Però sembla que aquest gest tan innocent se li ha girat en contra a Ana Milán. Va començar a rebre moltes crítiques, la van insultar i, fins i tot, la van amenaçar per no pensar com ells. Es tractaven dels seguidors més radicals de Rocío Carrasco.

«Si no dones suport a Rocío, no ho dones a cap víctima», li va escriure una persona. Un altre comentari deia que «m'has decebut i ja m'ha quedat clar que només vols cridar l'atenció».

En qualsevol cas, la majoria de seguidors van acabar mostrant el seu suport a l'actriu. No entenien que la critiquessin per aquest motiu i molt menys per donar el seu punt de vista amb total respecte.

Tot i això, amb tants seguidors en xarxes socials i acostumada a viure amb aquest tipus d'escàndols, la polèmica no va semblar afectar-la molt. Sap que es tracten de reaccions molt freqüents quan una s'exposa a aquest tipus de temes tan delicats. No obstant això, va sorprendre el fet que en cap moment ella va donar la seva opinió i només la van criticar per donar like.

Ana Milà, interessada en el cas

Ana Milán volia conèixer les causes de la pèrdua d'espectadors per part de Telecinco. Per això va reaccionar a una notícia que parlava sobre la baixa audiència del canal. «Per què creieu que està passant això?», va preguntar.

Segons la seva teoria, «Atresmedia ha pujat, així que hi ha una part que s'ha canviat a la televisió pública», contestava un seguidor. Aquest deia que esdeveniments com la pandèmia o la guerra d'Ucraïna, haurien fet «madurar» a l'espectador.

Pla general de l'actriu Ana Milán
L'actriu va rebre insults per donar el seu punt de vista sobre Rocío Carrasco | GTRES

Un seguidor deia que la «pregunta és molt interessant. S'hauria de fer als exespectadors. Per què han abandonat la cadena i a on han anat».

Ana Milán no dubtava a donar-li la raó: «A això em refereixo». A més de Sálvame, Telecinco ha vist com també perdia audiència El programa d'Ana Rosa en comparació amb Espejo Público.