Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

L'actriu Antonia San Juan, operada d'urgència

La intèrpret ha sorprès tothom amb una foto d'ella al llit d'un hospital i un missatge on confirma que no es tracta de res greu.
Antonia San Juan
Antonia San Juan ha estat operada d'urgència | CatalunyaDiari.cat

 

L'actriu Antonia San Juan ha sorprès tots els seus seguidors aquest matí amb la notícia d'una nova intervenció quirúrgica.  Així ho ha confirmat l'actriu, publicant una imatge a través de la seva pàgina oficial d'Instagram on ha informat que s'ha sotmès a una operació i, a més, afirmant que no es tracta de res important.

Antonia San Juan, des del llit d'un hospital

Amb aquest missatge, segons ha avançat La Coctelera, Antonia San Juan ha informat sobre la seva darrera operació: «Bona tarda. Avui no he escrit, ni posat res a Instagram, i sabeu que m'encanta informar de tot. M'han operat aquest matí i no és res greu. Un petó de bona nit». L'actriu ha acompanyat la seva publicació amb una fotografia d'ella al llit d'un hospital i d'aquesta manera ha comunicat el seu estat a tots els seus seguidors que s'han preocupat per ella.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buenas tardes ; Hoy no he escrito , ni puesto nada en insta , y sabéis que me encanta informaros de todo. Me intervinieron esta mañana y no es nada grave . Un beso de buenas noches

Una publicación compartida de Antonia San Juan (@antonia_san_juan) el

Com és d'esperar a les xarxes socials, les reaccions no han trigat a arribar i moltes persones han desitjat a Antonia San Juan una bona i ràpida recuperació. Així doncs, l'actriu ha rebut una gran quantitat de missatges de suport i ha volgut contestar a tots compartint una altra imatge per Instagram: «Gràcies a tots els que us heu preocupat per la meva salut. Probablement avui tornaré cap a casa».

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracias a todos los que os habéis preocupado por mí salud. Probablemente hoy me manden a casa

Una publicación compartida de Antonia San Juan (@antonia_san_juan) el  

Operada d'urgència el març de 2017

Antonia va ser operada d'urgència el 2017  a causa d'una obstrucció intestinal, segons explicava l'actriu a les seves xarxes socials en aquell moment: «Em vaig despertar amb un terrible dolor abdominal, que va anar augmentant en pocs minuts, fins a fer-se insuportable.  A les set de la tarda em van operar d'urgència d'un vòlvul intestinal. He passat una bona nit. Una abraçada i bon cap de setmana. Jo recuperant-me».

Més notícies relacionades: «Antonia San Juan explica quins retocs estètics s'ha fet».

Dies més tard a 'LOC', l'actriu comentava com havia sigut tot: «Tenia mal a l'estómac... em van treure 20 centímetres d'intestí prim per una gangrena i això que el metge de la Ruber em volia enviar cap a casa, que era cap de setmana. Em va dir: 'Bé, és una gastroenteritis'. Gràcies a un metge que va arribar i em va dir que m'operessin, estic aquí. Si no fos per ell, hagués mort aquell cap de setmana. Ja faria un any i mig que estaria morta».

Antonia San Juan s'ha fet algun retoc estètic

La mateixa actriu ha declarat haver passat per quiròfan en més d'una ocasió per realitzar-se algun retoc estètic amb l'objectiu de millorar el seu aspecte. Als seus 57 anys, Antonia San Juan ha confirmat que no fa servir cap maquillatge durant el dia, ja que segons ha dit: «Tinc molt bona pell pels meus 57 anys». D'aquesta manera l'actriu demostra que no sent vergonya de dir la seva edat actual i, fins i tot, a vegades es posa algun any de més perquè la gent digui com està de maca.

La actriz confirma haberse hecho retoques estéticos
L'actriu confirma haver-se fet retocs estètics | CatalunyaDiari.cat

 

Les intervencions estètiques d'Antonia són a base d'àcid hialurònic i farciments, però res de Botox, ja que per la seva professió, necessita gesticular correctament. En relació al seu cos, l'actriu ha confessat que no haver-se fet res més que una operació de pit.

Tot i que l'actriu defensa passar les vegades que facin falta pel quiròfan per fer-se retocs estètics, sembla que aquesta nova intervenció no té res a veure amb la bellesa. Ara toca esperar que Antonia San Juan digui quelcom més al respecte i comuniqui quina és la raó que l'ha portada de nou a l'hospital.