L'actriu Montse Guallar confessa la malaltia autoimmune que pateix des de jove

La presentadora s'ha sincerat al programa 'Al Cotxe' de TV3, i ha explicat que li va ser diagnosticada quan tenia 18 anys, i que la interpretació l'ha salvat d'acabar en «cadira de rodes»

L'actiu catalana Montse Guallar ha estat la protagonista de la darrera entrega del programa 'Al Cotxe' de TV3, presentat per Eloi Vila. Durant el recorregut, com ja ens té acostumats el format, els dos passatgers del cotxe  han parlat sobre projectes futurs de Guallar, però també sobre el seu passat, i és que la presentadora fa molts anys que entra a les cases dels catalans  gràcies a la televisió, però no només.

El programa, això sí, ens ha deixat una confessió totalment inesperada, i és que Montse ha parlat sobre la seva desconeguda malaltia, que ha aconseguit esquivar gràcies a la interpretació. «Jo tinc coses  ja des de joveneta, pel que fa a dolors físics», ha començat explicant l'actriu, que ha afegit que, a la seva edat s'ha convertit en una cosa normal, ja que «a qui no li fa mal una cosa li fa mal una altra».

Més notícies relacionades: «Oltra confessa que va viure un cas de violència masclista»

«La feina m'ha salvat de no estar en cadira de rodes»

A continuació, però, i després d'un moment de silenci, ha afegit: «La feina m'ha salvat  de no estar en una cadira de rodes». Unes paraules que han deixat «de pedra» tant el presentador del programa com els espectadors. «És que és un tema del qual no en parlo mai. Jo tinc una malaltia autoimmune des dels 18 anys. I això molta gent no ho sap», ha afegit la presentadora, que també ha reconegut que  tota la seva carrera l'ha fet «amb aquesta motxilla». 

«Quan m'ho van diagnosticar,  em van recomanar que deixés la interpretació. I m'ho van dir just quan començava i rebia el primer 'regal' d'aquesta vida professional, com va ser l'obra 'Antaviana' de Dagoll Dagom», ha continuat Guallar. L'avís va ser clar, o ho deixava o acabaria en una «cadira de rodes», però tot i això va optar per continuar amb els seus somnis. «I aquí estic.  I he fet de tot, molta cosa física, molts musicals, molt ball», ha destacat ella mateixa. 

Montse Guallar ha estat la protagonista de la darrera entrega d''Al Cotxe'
Montse Guallar ha estat la protagonista de la darrera entrega d''Al Cotxe' | TV3

 

Una confessió que no ha deixat indiferent Eloi Vila, però que també ha suposat una mena d'alliberament per a Guallar.  «Em fa plorar el que és bonic i el que és trist. Soc així, massa emocional.  El meu desig és que millori aquesta gent», ha assegurat Montse, visiblement emocionada, en referència a la gent que té al costat.

Més notícies relacionades: «Toni Clapés: 'Hi ha hagut moments que jo he estat temptat a plegar'»