Els presentadors de Telecinco en una imatge promocional

L'actriu que ho ha perdut tot i demana desesperadament feina a Telecinco

Ha aparegut en multitud de sèries i moltes d'elles s'han emès a Telecinco

El món de les actrius i dels actors s'explica amb multitud de constants canvis. Durant temporades poden gaudir de molta feina i de cop trobar-se sense projectes i amb moltes dificultats per fer front als pagaments que arriben constantment i que no entenen de terminis ni d'etapes. Aquesta tarda, Mar Regueras ha entrat a 'Sálvame' per valorar l'arribada al món de la interpretació de Gloria Camila, ja que dies enrere la jove es convertia en notícia per haver fitxat com a actriu d'un serial diari de Televisió Espanyola.

Regueras no es posicionava a favor ni en contra del fitxatge, ja que considerava que la vàlua de Gloria Camila es demostraria quan s'emetessin els episodis i llavors es veuria la seva manera d'interpretar. Tot i això, avançava que si havia arribat fins allà, era perquè un director de càsting l'hauria vist i li va agradar. A més, valorava el fet de la fama de la jove, ja que això també eren punts que sumaven i que podien jugar a favor seu en un moment donat.

Quan la conversa semblava que s'acabava, Paz Padilla li preguntava a Regueras com es trobava ella, i si estava treballant. La resposta de l'actriu sorprenia a tothom i confessava que fa molt de temps que està sense treballar com a actriu, i que fins i tot s'havia hagut de buscar la vida com a agent immobiliària per tirar cap endavant la seva família. Segons ella, la seva desaparició es devia al fet que no era activa a les xarxes, i que per això la descartaven en moltes ocasions dels càstings.

Mar Regueras va picar a la porta de Paolo Vasile

L'actriu ha explicat que fa alguns mesos li va escriure a Paolo Vasile, president de Mediaset España, per reunir-se amb ell i explicar-li la mala situació per la qual estava passant professionalment. Regueras ha confessat que el propietari de Telecinco havia estat dels únics a rebre-la i escoltar-la, així tot tornava a aprofitar l'oportunitat per demanar-li a Vasile que li truqués per treballar. L'actriu que ha treballat en sèries com 'El comisario' o 'Hospital central', ha explicat que va haver de vendre la casa que tenia de propietat per anar-se'n a viure de lloguer.