El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana

Kiko Rivera revela en directe a 'Sálvame' l'estratègia secreta d'Isabel Pantoja

El cantant està fart que la seva mare parli en els mitjans per boca d'alguns col·laboradors

Des que Kiko Rivera va aparèixer a 'Sábado Deluxe' per explicar els seus problemes de salut i econòmics, s'ha destapat una gran enemistat protagonitzada per ell mateix i la seva mare, la cantant Isabel Pantoja. Tot va començar quan la 'tonadillera' va entrar per telèfon a l'entrevista per donar suport al seu fill, una ajuda que segons sembla només es va produir en directe i no va tenir més transcendència fora de la televisió. Així doncs, segons s'ha pogut saber, qui està ajudant econòmicament i moralment a Rivera és la seva germana Isa Pantoja.

La matriarca del clan Pantoja es va comprometre a anar a visitar al seu fill, però aquesta visita mai es va produir i la relació entre ells està cada vegada pitjor. Per la seva banda, Pantoja va al·legar no haver anat a visitar-lo perquè està cuidant a la seva mare, però aquesta excusa no convenç a Rivera, qui  insisteix dient que el dia té 24 hores i que només viuen a una hora i mitja de distància. Lluny que la batalla entre els dos acabés, avui el jove ha entrat de nou per telèfon a 'Sálvame' per destapar l'última jugada de la seva progenitora.

Kiko ha explicat que encara que la seva mare no truqui als programes directament, sí que parla constantment amb diferents col·laboradors de televisió que parlen en nom seu, i amb dades que ella mateixa els hi aporta per a poder defensar-la en directe sense que ella hagi de mullar-se directament.

Kiko Rivera no ha demanat diners a Isabel Pantoja

Per l'altra banda, el cantant ha afegit que els diners no és el que li provoca la tristesa profunda en la qual es troba submergit, per tant, confessa que la pena més gran que té és la distància que s'està marcant amb la seva mare. Un mal que sembla que s'allargarà i que no es resoldrà en els pròxims dies. A més, Rivera ha explicat que en cap moment s'ha plantejat demanar-li a la seva mare la seva part de l'herència, encara que podria haver-ho fet quan havia estat malament de diners.