Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco

Ana Rosa Quintana, completament enfonsada en confirmar una dura notícia en directe

La presentadora s'ha quedat totalment commocionada

Ana Rosa, en els últims anys, s'ha caracteritzat per ser una de les presentadores amb més caràcter de la televisió. La conductora de 'El programa de Ana Rosa' acostuma a mostrar molt la seva opinió i quan ha d'indignar-se no dubta a fer-ho.

En el passat programa, la presentadora va viure un dels moments més impactants de la seva carrera. Habitualment Ana Rosa sol esclatar davant notícies o informacions d'aspecte polític, però aquest cop ha estat molt diferent, ja que es quedava completament atònita davant d'una situació molt delicada.

Tot venia arran del crim de Patraix, pel qual Maje i Salva declaraven davant del jutge. 'El programa de Ana Rosa' mostrava com Salva confessava els fets i relatava com va succeir tot aquell matí d'agost quan, segons ell, va posar fi a la vida d'Antonio, el marit de Maje. Probablement és de les poques vegades que a la televisió s'ha pogut veure una confessió així. Salva admetia haver assassinat Antonio, i no només això, sinó que ho confessava davant de la família de la víctima.

Després de contemplar això, Ana Rosa no podia evitar posar-se les mans al cap i explotar davant aquesta situació. «No és normal veure una persona declarar un assassinat d'aquesta manera, un noi jove», comentava en directe Ana Rosa.

Ana Rosa envia ànims a tota la família

El que realment ha impressionat la presentadora és que aquesta confessió ha estat davant de tota la família d'Antonio, que estava asseguda darrere. «Però és que hi ha els pares d'Antonio darrere!», exclamava en directe.

«Ells estan aguantant estoicament, la mare d'Antonio s'ha posat les mans al cap. El pare, que és un home gran, alt i fort, no sé com no salta (...)», confessava l'estrella de TelecincoAna Rosa Quintana es mostrava molt commocionada davant d'aquesta situació, ja que creu que, per a un pare o una mare, això és el pitjor que et pot passar. 

Un home ha reconegut haver posat fi a la vida d'un jove davant els pares de la víctima. La presentadora ha volgut llançar un missatge d'ànim a tota la família, així com els ha volgut agrair que hagin aguantat tant durant el judici.