Paz Padilla al plató de 'Sálvame'

Paz Padilla es trenca en directe després de saber un dels secrets de Chelo

La presentadora no ha pogut contenir les llàgrimes en conèixer la realitat econòmica que està vivint la periodista

Chelo García Cortés va sense frens i segueix al peu del canó al nou concurs de Sálvame, 'Quiero dinero', per tal d'acumular com més diners, millor. El concurs ofereix l'oportunitat única als col·laboradors de guanyar molts diners extra a canvi de passar per reptes complicats i respondre preguntes molt íntimes i comprometedors que fins i tot afecten els propis companys dels concursants. La periodista ha fet de tot i porta acumulats més de 20.000 euros, havent superat reptes i veient-se afectada la seva amistat amb María Patiño i Gema López.

Aquest dimarts el joc ha continuat i Chelo s'ha vist davant un nou repte: havia de mostrar els seus comptes bancaris en públic, a canvi de guanyar 400 euros més. La catalana s'ha negat rotundament a mostrar els seus números públicament, però sí que ha accedit que els veés Paz Padilla. La cara de la presentadora s'ha trencat del tot i ha abaixat el cap per deixar anar fins i tot alguna llàgrima, per compassió cap a la seva companya.

Tot i que aquests números no s'han mostrat en públic, sí que sabem que no són negatius. Ara bé, són xifres molt baixes, tenint en compte la reacció de Paz, que no es corresponen amb les que hauria de tenir algú que treballa recurrentment a televisió i que guanya grans quantitats de diners, sumant-li a més els ingressos que ha rebut participant en diversos 'realities' de la cadena. Així doncs, al compte hauria de tenir xifres astronòmiques impossibles de guanyar amb feines normals.

La tertuliana Chelo García Cortés no remunta amb els seus deutes econòmics

La tertuliana no s'ha amagat mai i sempre ha reconegut els seus problemes econòmics. Per això tampoc ha sorprès a ningú veure com participava en 'realities' i altres programes de Telecinco.

Pot ser, en una altra situació, mai hauríem vist la periodista participant en formats com el de 'Quiero Dinero', ja que sempre ha presumit de viure del seu treball i no de la seva vida personal, que ara està més exposada que mai.