La seu principal de Mediaset a Madrid, en una imatge d'arxiu

Un famós col·laborador de Mediaset, agredit per baixar-se la mascareta

El testimoni ho ha explicat tot al programa de Risto Mejide

El programa de Cuatro 'Todo es mentira' ha deixat a l'audiència bastant commocionada. Amb Risto Mejide al capdavant, el programa de la cadena germana de Telecinco ha comptat amb la presència d'un famós testimoni, que ha patit una terrible agressió.

Es tracta d'Eduardo Bandera, col·laborador i presentador que ha participat en diversos programes de Telecinco, com 'Que tiempo tan feliz'. El comunicador ha explicat a 'Todo es mentira' el que li va passar l'altre dia dins un autobús.

Eduardo ha explicat que va ser brutalment agredit per un home, que va recriminar-li que es baixés la mascareta per parlar per telèfon. Segons explica el col·laborador, li va sonar el telèfon i es va abaixar una mica la mascareta de manera inconscient.  «Sí, no sé per què, però em vaig abaixar la mascareta, sense adonar-me'n», ha explicat a Cuatro. Llavors un home va començar a mirar-lo malament i va propinar-li diversos cops, que li han deixat la cara feta un cromo.

«Puto subnormal, posa't bé la mascareta, personatge de merda», li va dir amb un to violent un passatger de l'autobús. Bandera ha explicat que li va demanar disculpes immediatament i que es va apujar la mascareta en aquell mateix instant.

Eduardo Bandera mostra l'agressió

Aquest testimoni ha explicat a 'Todo es mentira' que va sentir por per la duresa de les paraules. Bandera es va sentir bastant atemorit i es va col·locar prop del conductor per baixar a la parada més propera. «Vaig baixar a la següent parada, amb una altra passatgera. Vam creuar el pas de zebra comentant l'incident. Jo li deia 'Cal veure, les ganes de barallar-nos, tal com està la situació' quan de sobte vaig sentir un cop molt fort a la cara, vaig caure a terra i ja vaig veure tota la sang», ha explicat el col·laborador de televisió.

El seu agressor era la mateixa persona que la de l'autobús, que s'hauria baixat a la mateixa parada i l'hauria seguit per agredir-lo. El mateix Eduardo Bandera ha publicat a les seves xarxes socials les imatges de la seva cara després d'haver estat durament colpejat.