Imatge de Belén Esteban

Les paraules de Belén Esteban que amagaven un missatge: l'han entès pocs

La col·laboradora va esclatar contra la directiva de 'Sálvame' després de ser la protagonista d'una pregunta realitzada a Chelo García Cortés a 'Quiero dinero'

La participació de Chelo García Cortés a 'Quiero dinero' segueix generant polèmica dins de 'Sálvame'. El fet que la col·laboradora accepti preguntes que tenen a veure amb alguns dels seus companys, sembla que no agrada a la resta de col·laboradors. Si Gema López va ser la primera a mostrar el seu malestar, ara ha estat Belén Esteban la que ha posat el crit al cel després d'una pregunta que l'apuntava directament. 

Belén Esteban es dirigeix directament a la direcció de 'Sálvame'

Encara que perdi amistats, Chelo està disposada a fer tot el necessari per aconseguir acumular la quantitat més gran de diners possibles. «He vingut a jugar», contesta una vegada darrere l'altra quan és qüestionada sobre la seva continuïtat en el concurs més polèmic del programa.

Durant la tarda de dilluns, la periodista no va dubtar en contestar una pregunta delicada que feia referència a Belén Esteban. «Creus que Belén Esteban és poc treballadora i molt rondinaire?», preguntava Kiko Hernández. «No» va ser la resposta de Chelo García Cortés, que va justificar de la següent manera: «Es pot queixar com els altres, però la conec des de fa trenta anys i sempre ha estat una persona molt treballadora».

En aquesta ocasió, 'Kopérnica', la màquina encarregada de determinar si menteix o no, va catalogar la resposta com a 'veritat'. No obstant això, tot i saber el que opinava d'ella la seva companya, Belén Esteban no va estar contenta amb la pregunta i no va trigar gaire a explotar, mostrant el seu enuig cap a la direcció de 'Sálvame' per permetre aquesta pregunta.

«Això de Chelo ho entenc, el que em sembla vergonyós és qui fa aquestes preguntes. Però bé, sé on soc i necessiten contingut», començava dient la de Paracuellos. «Em sembla una pregunta que no entenc, a què ve? Em fa mal qui fa aquestes preguntes», continuava queixant-se la col·laboradora, llançant-se al coll de la direcció. «No m'ha agradat la pregunta i tinc les meves raons. Per a molts serà una ximpleria, però per a mi no», deia molt molesta.

Però, per què a Belén Esteban no li va agradar aquesta pregunta en concret? Suposem que per la relació del passat que va tenir amb Toño Sanchís, que va ser el seu representant. En el seu moment, Sanchís va assegurar que Belén es queixava molt de la seva feina. «I a qui ha fet la pregunta li demano que quan jo ja no doni més de si, ja sap el que ha de fer», va sentenciar de manera rotunda l'ex de Jesulín de Ubrique.