Imatge de Tom i Melyssa, exconcursants de 'La Isla de las tentaciones'

Tom ho torna a fer: L'enxampen amb una famosa de Telecinco tot i sortir amb Sandra

Tot apunta que el francès està coneixent una altra noia

Tom de 'La isla de las tentaciones' va tenir un gran protagonisme dins el programa. Al 'reality' va ser infidel a la seva parella, Melyssa, amb Sandra, una jove que aparentment es va enamorar del francès.

Tot és un muntatge

En el retrobament de tres mesos després, Tom i Sandra van confessar haver començat una relació. El francès va anar més enllà i va dir que estaven vivint junts. Melyssa no sabia absolutament res, o almenys això semblava.

Resulta que diversos àudios i testimonis afirmen que tot es tracta d'un muntatge. Aquesta situació és força confusa, ja que tots dos segueixen dient que estan junts, però les proves que arriben a diversos programes mostren com tot forma part d'un muntatge amb la intenció de guanyar diners.

Amor Romeira va explicar a 'Sábado Deluxe' que Tom podria haver estat infidel a Sandra amb una dona molt famosa. És a dir, o Tom li ha estat infidel, o el francès i Sandra són partícips d'un muntatge. «Les dates de la relació de Tom amb Sandra quadren amb el 'tonteig' d'ell amb altres noies», va dir l'exconcursant de 'Gran Hermano'.

Altres mitjans han informat que el participant de 'La isla de las tentaciones' està tenint un romanç amb Samira, de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. Aquesta situació ha desencadenat en un trencaclosques que ja ningú entén. Podria ser que Tom hagués traït en primer lloc a Melyssa i posteriorment a Sandra. També hi ha la teoria del muntatge, de manera que Sandra i Tom mai haurien estat junts fora de l'illa.

Sigui com sigui, Tom ha estat enxampat amb Samira. La revista 'Semana' fins i tot ha afirmat que tots dos han tingut una cita i que s'estan veient d'amagat. La mateixa Samira ha reconegut aquesta trobada a 'MyHyV', tot i que ha matisat certes coses.

Samira es defensa

«Que unes persones es portin bé i vagin a sopar... Per això no ha de passar alguna cosa entre elles. Jo no m'he embolicat amb ell, és el meu amic, ens portem molt bé i hem coincidit diverses vegades. Que vingui la persona a qui jo li he dit que he tingut alguna cosa amb ell, perquè no hem tingut res», ha confessat a Jesús Vázquez durant 'Mujeres y Hombres y Viceversa'.

Diversos testimonis han afirmat a Amor Romeira i a mitjans com 'Semana' que Tom i Samira s'han donat afecte, de manera que tot indica que el francès està amb l'extronista, el que confirma que la seva relació amb Sandra ha estat un muntatge.