Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista

Mila Ximénez deixa 'Sálvame' sense paraules: «Molt més fràgil del que sembla»

S'ha referit així a una col·laboradora del programa

Mila Ximénez té un gran protagonisme a 'Sálvame' i també és una de les grans amigues de María Patiño, amb qui fa pocs dies va tenir un enfrontament, tot i que el van acabar solucionant. Per això ara no ha dubtat a sortir en defensa de Patiño, que ha tingut un malentès amb Jorge Javier Vázquez i amb Chelo García Cortés.

El motiu del malentès ha estat per la nova secció del programa i perquè Chelo García l'ha substituït temporalment a 'Socialité'. Mila Ximénez ha volgut explicar com és realment la seva amiga i com es troba en aquests moments.

La veritat de María

Després de les complicades situacions que ha protagonitzat María Patiño a 'Sálvame', Ximénez ha sortit en defensa seva. Exactament ha dit que Patiño «és molt més fràgil del que sembla. Mostra una fortalesa a la televisió que no té res a veure amb el que ella és».

En aquest sentit, també ha exposat que «ella sap quan no està bé i em quedo amb el que va dir, que hi ha certes coses que no li ha donat temps a cicatritzar perquè ha anat tot molt ràpid. Jo estic molt preocupada».

María Patiño amb una brusa de color groc al plató de socialité
María Patiño pot estar passant per una etapa sensible i complicada | Telecinco

De la mateixa manera, Mila Ximénez ha donat el seu punt de vista sobre el que li pot estar passant a la col·laboradora. Així, ha manifestat que «l'esforç que fa a la feina la té absorbida i esgotada (...) De vegades, ve amb mi a la meva sessió de químio i m'adono que no para mai». Precisament per això ha indicat que creu que «l'enorme cansament» li pot estar fent passar per un mal moment.

Per finalitzar la seva intervenció, ha volgut deixar clar que sempre donarà suport a María Patiño. A més, ha afegit que «estic preocupada perquè vull veure-la feliç i veure-la bé, però soc de les que pensa que a la vida hi ha etapes i tot passa (...) No crec que María tingui problemes, però hi ha moments en què s'està més sensible a tot. A mi també m'ha passat».

D'aquesta manera, Mila ha volgut que l'audiència i els companys entenguin a la seva amiga. A més, ha volgut enviar-li un missatge d'ànim i de comprensió. Caldrà esperar per veure què contesta la periodista.