Malú fent de 'coach' de 'La Voz'

Alejandro Sanz i Malú, destrossats: Mor abans d'hora el seu amic Parrita

Es tracta d'una de les figures més conegudes de la història musical d'aquest país

Alejandro Sanz, Malú, Niña Pastori o fins i tot Miguel Poveda són artistes que estan avui desolats des que han conegut la mort de Parrita. Aquest artista, que tenia 62 anys i que responia al nom de Vicente Castro, va ser, ha estat i serà una peça fonamental en la història musical del nostre país. I és així perquè va ser l'encarregat d'establir la transició del flamenc al pop.

Un vessament cerebral és el que s'ha endut de forma primerenca la vida d'aquest cantant, que ahir moria a Terrassa. Un cantant que serà recordat per sempre per cançons com la seva versió de 'Dama, dama' o 'Luna de plata'.

Dol en l'àmbit musical

El cantant Alejandro Sanz és un dels grans defensors de la música de Parrita, que va començar a cantar amb 16 anys i que va arribar a actuar a l'Olimpia de París. Per això, avui el dolor que sent per la seva pèrdua és immens. I també ho és el d'altres artistes que no han dubtat a mostrar-ho de forma pública.

Malú, que travessa un sotrac de salut, ha estat una de les primeres a homenatjar pòstumament aquest cantant. I ho ha fet publicant una foto d'ell al seu compte d'Instagram, que ha acompanyat del següent missatge: «Mai te n'aniràs, Parrita... Tu ets infinit. Seguiràs acompanyant-me tota la vida. Descansa en pau, mestre».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mai te n'aniràs Parrita ... tu ets infinit. Seguiràs acompanyant-me tota la vida. Descansa en Pau mestre

Una publicació compartida per Malú (@_maluoficial_) el

Niña Pastori, per la seva banda, li ha dedicat aquestes paraules: «No es podia afinar millor... No es podia cantar balades millor que ell #VicenteCastroJiménez. Una gran pèrdua». I a aquestes s'han unit les d'Antonio Orozco, que ha escrit a Instagram: «Només la teva humanitat era més gran que el teu talent, Mestre de mestres! Mai podràs anar-te'n de la meva vida perquè la meva vida ets tu. Descansa en pau, senyor Vicente 'Parrita'».

Així mateix, un altre dels cantants que no ha pogut evitar homenatjar el mort ha estat Miguel Poveda. Aquest li ha dedicat un emotiu comentari a les xarxes socials, que diu així: «Com Parritero que soc des que va aparèixer Parrita en escena, sento profundament la seva pèrdua. Ens va quedar pendent el duet per a la teva discografia, però dono gràcies a la vida per haver tingut l'oportunitat de cantar amb tu en directe i de conèixer-te de prop, meu admirat ídol».

I a això, afegia: «GRÀCIES per tot el que ens has donat, a mi particularment des de petit, tantes hores de goig amb la teva veu única. Vull manifestar també la tristesa que em provoca un país que no dona lloc als seus artistes, la poca consciència, els prejudicis i els complexos... Moncho, La Susi i ara Parrita mereixen públicament el reconeixement que no van tenir, més enllà dels seus companys de professió, que aquí el respecte i l'admiració són unànimes. Se'n va un altre gran i una altra font d'inspiració per als seus admiradors». Després de totes aquestes paraules d'admiració profunda i respecte, només ens queda dir: DEP Parrita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Com Parritero que sóc des que va aparèixer @parrita_oficial en escena, sento profundament la seva pèrdua. Ens va quedar pendent el duet per a la teva disc, però dono gràcies a la vida per haver tingut l'oportunitat de cantar amb tu en directe i de conèixer-te de prop meu admirat ídol. GRÀCIES per tot el que ens has donat, al meu particularment des de petit tantes hores de goig amb la teva veu única. Vull manifestar també, la tristesa que em dóna un país que no dóna lloc als seus artistes, la poca consciència, els prejudicis i els complexos ... Moncho, La Susi i ara Parrita mereixen públicament el reconeixement que no van tenir, més enllà de les seves companys de professió, que aquí el respecte i admiració és unànime. Es va un altre gran i una altra font d'inspiració per a tots i totes les seves admirador @ s Fins sempre #Parrita

Una publicació compartida per Miguel Poveda (@miguelpoveda) el