YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Polèmica a la Zarzuela: demanen al rei Felip i a la policia que actuin

La neboda del monarca torna a generar controvèrsia

Victòria Federica de Marichalar mirant el telèfon móbil
Victòria Frederica ha tornat a ser enxampada en una actitud polèmica | GTRES

Els nebots de Felip VI, Froilà i Victòria Frederica, no deixen de donar-li maldecaps i és que, de forma periòdica, protagonitzen situacions que generen una gran polèmica en la societat. Bona mostra d'això, és l'escàndol del cotxe de luxe que el jove condueix.

Ara, però, la que ha propiciat enrenou ha estat ella. Victòria Frederica, que ja es va saltar les normes establertes durant el confinament, ara ha tornat a cometre un altre acte qüestionable, concretament, la filla de la infanta Helena ha estat enxampada saltant-se les mesures de seguretat imposades a causa de la pandèmia.

Les fotos de la polèmica

El mitjà 'Vanitatis' és el que ha 'caçat' a la neboda de Felip i Letícia no respectant les normes que tots hem de complir pel coronavirus. Exactament l'ha enxampat a les portes del seu centre d'estudis universitaris (The College for International Studies) sense la mascareta posada i, en concret, amb ella baixada.

No obstant això, no és l'única mesura de seguretat que s'ha saltat, ja que Victòria Frederica, a qui el seu cercle més pròxim l'anomenen Vic, apareix abraçant i besant a diferents amics. D'aquesta manera, queda clar que els joves, companys d'Administració, mantenen una gran complicitat, la qual cosa els porta a intercanviar rialles i gestos d'afecte sense pensar en la pandèmia que estem vivint.

Victòria Frederica de Marichalar passejant pel carrer sense mascareta
No és la primera vegada que a Victòria Frederica se l'enxampa sense mascareta al carrer | GTRES

Vaja, que la neboda del rei Felip torna a fer el que li dona la gana, sembla que per a ella no són obligatòries les mesures de seguretat imposades. I és que cal no oblidar que recentment va ser enxampada també saltant-se-les. Primer, estant al carrer sense mascareta i segon, acudint a una festa multitudinària.

Com no podia ser d'altra manera, la situació ha donat lloc al fet que hi hagi internautes que s'hagin mostrat molt enfadats. És més, fins i tot alguns han demanat al monarca i a la policia que actuïn, com si es tractés d'una ciutadana del carrer. Bona mostra d'aquest enuig popular, es reflecteix en els missatges de les xarxes socials, com aquests:

  • «Aquesta noia, no sé si per genètica, té alguns 'fusibles cerebrals' fosos».
  • «Una nena malcriada amb el futur resolt. Es permet el luxe d'anar com li dona la gana perquè sap que, passi el que passi, el seu cognom l'empara, de moment».
  • «Aquesta nena malcriada fa el que tota la seva família, estar per sobre del bé i del mal. Amb l'emèrit gaudint del robat i, com diu el gran José Mota, 'Aquí no passa res'».
  • «És el que passa quan t'ho donen tot fent el mínim: sentit de la responsabilitat zero. Que malament han educat a aquests germans...».

Caldrà esperar per veure si hi ha alguna reacció des de la Família Reial davant l'actitud de Victòria Frederica. Una actitud que deixa molt a desitjar i que queda molt clara en el reportatge de 'Vanitatis'.


Comentaris

envia el comentari